Connect with us

Eveniment

Avertizare de vreme severă în județul Sibiu – ninge puternic la munte

Publicat



Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de vreme severă pentru zona montană a județului Sibiu. La Bâlea ninge abundent, iar stratul de zăpadă depășește 2 metri.

Vremea rea a ajuns și în zona montană a județului Sibiu, unde, în special la Bâlea, ninge de miercuri dimineața. Zăpada cade abundent, astfel că stratul a ajuns la 2 metri și 30 de centimetri grosime și continuă să crească.

Meteorologii spun că ninsoarea va continua până cel puțin miercuri după amiaza, astfel că dacă aveați în plan să urcați la Bâlea ar fi bine să amânați plimbarea.

 

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Adolescentă de 17 ani, dispărută din Cluj-Napoca de săptămâna trecută. Nu mai răspunde la telefon

Publicat

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, marți, despre faptul că Casandra Rostaș, de 17 ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu, iar din cursul săptămânii trecute nu mai răspunde la telefon.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

GBT – 40 a fost lansat. Noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. VIDEO: Ce poate să facă

Publicat

GBT – 40 a fost lansat și toate datele arată că noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. 

OpenAI a lansat luni seară, într-o conferință live, noua versiune a ChatGPT, GPT-4o. Noua aplicație este și mai puternică și poate face instant munca unui traducător sau a unui programator.

GBT – 40 a fost lansat, iar modelul va fi disponibil inițial gratis, ceea ce înseamnă că oricine va avea acces la cea mai avansată tehnologie OpenAI prin intermediul ChatGPT.

DOZA DE NORMALITATE: Inteligența artificială cu bune și cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Încă două zile de înscrieri pentru cei care vor să se facă polițiști. Unde sunt centrele pentru susținerea probei sportive

Publicat

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele 2 unități de învățâmânt postliceal ale Poliției Române a fost prelungită cu două zile, până la data de 16 mai 2024. Unde sunt centrele pentru susținerea probei sportive.

Astfel, cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Lucrările la „Lotul Meseș” de pe A3, DEBLOCATE! CNAIR anunță câștigătorul contractului luna aceasta

Publicat

La mai bine de trei ani de la lansarea licitației, lotul Poarta Sălajului-Nușfalău de pe Autostrada Transilvania (A3) a fost deblocat. CNAIR va anunța câștigătorul licitației până la finalul lunii mai.

După…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe