Connect with us

Eveniment

Avertizare hidrologică: 15 județe, sub cod galben de INUNDAȚII

Publicat



Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a spelor a emis sâmbătă, 1 octombrie, o avertizare hidrologică de inundații pe râuri din 15 județe. Avertizarea este valabilă de sâmbătă seară până duminică la amiază.

Sunt vizate râurile din bazinele hidrografice: Tisa, Vişeu, Iza, Lăpuş (judeţul Maramureş), Tur (judeţul Satu Mare), Someşul Mare (judeţul Bistriţa Năsăud), Someşul Mic (judeţele: Bihor şi Cluj), Someş (judeţele: Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare), Crişul Repede (judeţele: Cluj şi Bihor), Crişul Negru (judeţele: Bihor şi Arad), Crişul Alb (judeţele: Hunedoara şi Arad), Arieş (judeţele: Alba şi Cluj), Mureş (judeţele: Alba, Sibiu, Hunedoara şi Arad), Bega (judeţul Timiş), Timiş (judeţele: Caraş…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Se lucrează în ritm alert la Drumul Expres de la Cluj. Se face infrastructura la pasaje, poduri și la viaduct

Publicat

Noi imagini de pe Drumul Expres de la Cluj, cel care va face conexiunea dintre autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni.

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Ce posturi au fost oferite de angajatori la Bursa locurilor de muncă de la Alba Iulia. În ce domenii se fac angajări

Publicat

Bursa locurilor de muncă de la Alba Iulia, organizată vineri, 17 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a atras câteva sute de persoane. Acestea au fost interesate să se angajeze sau să-și schimbe locul de muncă.

Firmele prezente au oferit, în marea majoritate, posturi pentru absolvenți de studii medii, cu diferite calificări. Mai puține posturi au fost pentru absolvenți de studii superioare.

Bursa locurilor de muncă a fost organizată pentru a da ocazia angajatorilor și persoanelor aflate în căutarea unui job să comunice și să fie create oportunități de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal la Alba Iulia. O femeie a fost agresată de iubit și l-a reclamat la Poliție

Publicat

Scandal la Alba Iulia. O femeie a fost agresată de iubit și l-a reclamat la Poliție. Bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

La data de 16 mai 2024, în jurul orei 18.40, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 47 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza zilei de 16 mai, în timp ce se afla la locuința sa, femeia ar fi fost agresată de către concubinul său, pe fondul unor discuții contradictorii.

Față de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. PROTEST spontan la Arhivele Statului din Cluj-Napoca. Ce revendicări au angajații

Publicat

Un protest spontan a avut loc, vineri, la Arhivele Statului din Cluj-Napoca. Acesta s-a desfășurat în intervalul 10-12. Revendicările angajaților sunt de ordin salarial.

„Angajații Serviciului Județean Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe