Connect with us

Cluj

Avionul aterizat de urgență la Cluj, la miezul nopții, a adus al patrulea copil pentru o familie din Georgia. Au rămas aici

Publicat



hu chen tcbtgnwrfnm unsplash e1641124425936.jpg

Un avion a aterizat de urgență, în noaptea dintre 1 și 2 ianuarie 2022, pe Aeroportul Internațional Cluj. Piloții au luat decizia după ce o femeie a intrat în travaliu.

Avionul Wizz Air zbura din Georgia spre Polonia.

“Aeronava care efectua zborul Wizz Air W6 1730 de la Kutaisi la Gdansk pe 1 ianuarie a făcut o escală neplanificată pe aeroportul Cluj Napoca, deoarece un pasager a avut nevoie de asistență medicală urgentă. Aeronava a aterizat în siguranță, iar după ce pasagerul a fost preluat de o echipă medicală aeronava a reluat zborul spre destinație. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre rămâne prioritatea principală a companiei”, au precizat reprezentanții companiei.

Horia Simu, managerul Serviciului de Ambulanță Cluj, a declarat pentru Cluj24 că femeia din Georgia a prezentat contracții la 4-5 minute și a fost transportată de urgență la Clinica Ginecologie 2.

Femeia nu a născut pe drum și a fost stabilizată.

Întreaga familie de georgieni a rămas la Cluj. Comunicarea cu aceștia este greoaie, însă din primele informații ei ar fi la al patrulea copil.

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Dan Petrescu (CFR Cluj): Dacă eram eu ANTRENOR, mai aveam doi ca Bîrligea și Otele. Tachtisidis poate RĂMÂNE, a jucat bine

Publicat

„Bursucul” s-a întors la CFR Cluj cu o victorie, după 3-2 cu Rapid. Antrenorul a analizat partida și ar fi vrut mai mulți jucători ca Otele și Bîrligea.

Dan Petrescu a declarat că dacă ar fi fost la CFR de la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Zile libere 2024. Când este următoarea minivacanță, după Paște

Publicat

Zilele libere de Paște se încheie marți, 7 mai, pentru salariați și miercuri, 8 mai pentru elevi. În luna mai, elevii din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a vor avea testări de evaluare națională, arată Alba24.ro.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Duel feroviar la Cluj, tranșat de jucătorii lui Dan Petrescu. CFR – Rapid: 3-2

Publicat

CFR Cluj a învins, duminică seara, pe Rapid București, într-un meci disputat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, partidă din play-off-ul Superligii de fotbal.

Scorul a fost deschis de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Primii doi pui de barză din cuibul de la Vlaha au ieșit din ou în Sâmbăta Mare a Paștelui

Publicat

Primii doi pui de barză au eclozat, sâmbătă, în cuibul de la Vlaha, județul Cluj, anunță Clujbird, site-ul care monitorizează cuibul.

”Puii și-au spart coaja de ou la 34 de zile după ce a fost depus primul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe