Connect with us

Alba

BACALAUREAT 2022: modele de subiecte la proba la alegere – Anatomie, Biologie, Geografie, Logică, Informatică, Chimie, Fizică

Published

on



Modele de subiecte Bacalaureat 2022: Miercuri, 22 iunie, va fi proba scrisă la alegere în funcție de profil și specializare, la examenul de Bacalaureat 2022. Primele rezultate vor fi cunoscute în 27 iunie, iar cele finale 1 iulie.

Vezi și BACALAUREAT 2022: Modele de subiecte, teste de antrenament și bareme din ultimii ani. Matematică, Română, Istorie, Fizică, Anatomie și celelalte discipline

Ministerul Educației nu a publicat în acest an teste de antrenament pentru Bacalaureat. Sunt însă modele de subiecte, în completarea cărora alba24.ro vă reamintește subiectele/baremele de la sesiunea de simulare, cea pentru olimpici, dar și cele din anii trecuți.

CALENDAR actualizat BACALAUREAT 2022 – sesiunea iunie-iulie

  • 23 – 27 mai 2022 Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen
  • 27 mai 2022 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a
  • 6 – 8 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
  • 8 – 9 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
  • 8 – 10 iunie 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D
  • 13 – 16 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională —…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Performanță de excepție pentru două sportive din Blaj: Karina Drăgan și Iana Costea, aur și bronz la lupte libere

Published

on

Performanță de excepție pentru două sportive din Blaj, la prima lor participare la un campionat național. Este vorba despre două sportive ale clubului de lupte ACS Legiunea I Blăjeană. 

Sportivii clubului au câștigat două medalii: Karina Drăgan a luat aurul la categoria 58 kilograme, devenind campioană națională, iar Iana Costea a obținut bronzul la categoria 31 kilograme. Informațiile sunt publicate pe pagina de Facebook, Blaj Sport, prima pagină dedicată sportului din Blaj. 

La competiția de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Friendship Challenge, la Alba Iulia. Aproape 400 de tineri au participat la un concurs interactiv în Cetatea Alba Carolina

Published

on

Aproape 400 de tineri au participat duminică, 6 octombrie, la o competiție a prietenei, în Cetatea Alba Carolina. Este vorba despre Friendship Challenge, un eveniment care a ajuns la ediția cu numărul șase. Timp de mai multe ore, peste 350 de tineri din Alba au luat parte la mai multe concursuri interactive. 

Friendship Challenge pune accentul pe importanța prieteniei și a anturajului, simulând situații reale care pun în dificultate și necesită rezolvare prin stategie și folosirea abilităților de colaborare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sebeș – Deva, în zona Pianu. Un camion a intrat în parapetul median. Trafic blocat

Published

on

Un accident rutier s-a produs luni dimineața pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie, în zona Pianu. Un camion care tracta un trailer a intrat în parapetul median și a ajuns de-a latul șoselei, pe sensul spre Deva. Traficul este blocat.

Potrivit DRDP Timișoara, traficul rutier este blocat pe Autostrada A1, km 321, sensul de mers Sibiu – Deva, în zona Pianu.

Potrivit CNAIR, un camion a intrat în parapetul median.

Acesta transporta pe un trailer un utilaj – încărcător frontal (volă).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Actori din Las Fierbinți și Umbre în spectacol la Alba Iulia. O comedie clasică de Caragiale și una modernă în festivalul Alb-Umor

Published

on

Două spectacole de teatru vor avea loc în cadrul festivalului Alb-Umor. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, în data de 18-19 octombrie. 

Pe lângă activitățile clasice din cadrul festivalului, vineri, 18 octombrie și sâmbătă 19 octombrie vor avea loc două spectacole de teatru. 

Mai exact la Alba Iulia vor ajunge două trupe de teatru de dramă din București. Este vorba despre Teatrul Bulandra și Teatrul Stela Popescu.

Actorii din Umbre și Las Fierbinți la Alba Iulia, în Artă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement