Connect with us

Eveniment

Baia Neptun se redeschide – Tarife, facilități și regulament

Publicat



Primăria Sibiu a supus aprobării proiectul de hotărâre privind aprobarea noului regulament de organizare și funcționare pentru Baia Populară Sibiu.

Proiectul de hotărâre este supus spre aprobare Consiliului Local. Odată ce porțile Băii Populare Sibiu se vor deschide, sibienii vor putea veni să înoate într-un bazin complet reabilitat, cu un sistem nou, electronic, de filtrare a apei și un sistem de filtrare a aerului în întreaga clădire care protejează structura imobilului în zonele cu umiditate crescută, aceasta fiind în trecut una dintre cele mai mari probleme. Pentru părinții care doresc să supravegheze copii în timpul orelor de înot, s-a amenajat o sală de așteptare dotată cu ecrane conectate la camerele video din zona bazinului.

MAI MULTE IMAGINI CU…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o SURPRIZĂ

Publicat

Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o surpriză. L-au sărbătorit chiar în sediul Poliției.

mariomario

„Ziua de naștere a lui Mario, un băiețel în vârstă de 7 ani, a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. Lucrul pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate

Publicat

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare: cea mai bună investiție pe care o poți face dacă ai un credit pe termen lung și câteva sute de lei care îți rămân în fiecare lună. Este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate.

În condițiile în care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

După mai bine de 10 ani de așteptare, Spitalul Regional Cluj prinde viață

Publicat

După mai bine de un deceniu de așteptare, comunitatea clujeană a sărbătorit astăzi un moment istoric: primele ”semne de viață” ale Spitalului Regional de Urgență Cluj.

În prezența Ministrului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment 

Publicat

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment.

Seria evenimentelor va fi deschisă de spectacolul schimbului de gardă, susținut de Garda Cetății, la ora 18.00, urmat de cel al AIBD Brass&Drums, care vor defila, începând cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe