Connect with us

Alba

Băiat de 18 ani din Cugir, reținut pentru furt. Este bănuit că sustrăgea catalizatoarele unor mașini parcate

Publicat



Un tânăr din Cugir a fost reținut de polițiști, pentru furt. Este bănuit că ar fi sustras catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza orașului.

La data de 19 iunie 2021, polițiștii de investigații criminale din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din oraș, care este cercetat pentru furt calificat.

Acesta este bănuit că ar fi sustras un catalizator auto, de pe autoutilitară parcată în incinta unui parc industrial din Cugir, faptă reclamată poliției la data de 20 mai 2021.

Tânărul mai este cercetat și pentru alte furturi de catalizatoare, fapte care ar fi fost săvârșite împreună cu un alt tânăr din Cugir, în vârstă de 33 de ani, arestat anterior.

În cursul zilei de azi, 20 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București

Publicat

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București. Aceștia s-au alăturat colegilor din instituțiile de cultură din toată țara. 

Reamintim că Muzeul Unirii din Alba Iulia nu a organizat în acest an Noaptea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Programul complet al evenimentelor

Publicat

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Evenimentul va cuprinde spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, concerte și ateliere de creație.

VIDEO: Spectacole surpriză și nume mari la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. La ”Povești” cu Ioana Bogățan

Cu această ocazie, printre invitații...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. Lucrul pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate

Publicat

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare: cea mai bună investiție pe care o poți face dacă ai un credit pe termen lung și câteva sute de lei care îți rămân în fiecare lună. Este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate.

În condițiile în care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment 

Publicat

LIVE VIDEO Noaptea Muzeelor la Alba Iulia. Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la eveniment.

Seria evenimentelor va fi deschisă de spectacolul schimbului de gardă, susținut de Garda Cetății, la ora 18.00, urmat de cel al AIBD Brass&Drums, care vor defila, începând cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe