Connect with us

Cluj

Băiatul unul soldat clujean, diagnosticat cu leucemie. Colegii strâng fonduri pentru el: „Orice gest mic e un ajutor măreț”

Publicat


Divizia 4 Infanterie „Gemina” cere ajutorul comunității clujene pentru unul dintre soldați, al cărui fiu a fost diagnosticat cu leucemie. 

„Camaraderia ne-a caracterizat întotdeauna pe noi, militarii, de aceea nu putem fi indiferenți la necazurile colegilor noștri. Unul dintre șoimi, soldat Zbîncă Simion Florin trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică.

Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, unde Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de un sprijin financiar.”, se arată într-o postare pe Facebook a diviziei.

Cei care doresc să se…

Citește mai mult pe Cluj24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Incendiu de amploare la Gilău. Trei case afectate și un grajd. Doi cai nu au putut fi salvați

Publicat

Un incendiu de amploare a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la o casă în comuna Gilău, iar focul s-a extins la alte două  case din vecinătate, dar si la un grajd cu cai.

Incendiul a fost lichidat de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cum pot renunța la fumat femeile însărcinate fumătoare. Campanie a UBB Cluj-Napoca

Publicat

Departamentul de Sănătate Publică al Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Michigan State University, University of Michigan și Wake Forest University SUA, implementează în perioada ianuarie 2023 – decembrie 2024…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe