Connect with us

Alba

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic din Teiuș. Cine sunt cei 14 concurenți

Published

on



Se anunță un bal plin de surprize pentru bobocii Liceului Teoretic Teiuș, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Clasele a XII-a organizează vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a oraşului Teiuş tradiţionalul eveniment, aşteptat de toţi liceenii, nu doar de cei aflaţi la început de drum.

Sub genericul ″Călătorie în jurul lumii″, cei 14 boboci participanți se vor întrece pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2024.

Cele 7 perechi sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Accident de circulație în Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în timpul unei manevre de schimbare a benzii

Published

on

Un accident de circulație s-a produs miercuri în Alba Iulia, în zona Stadionului Cetate. Două autoturisme s-au lovit, dar nu s-au înregistrat victime. 

Este vorba despre un autoturism marca BMW și unul marca Audi. Potrivit unor surse de la fața locului, autoturismul BMW, cu numere de Germania, ar fi încercat să treacă de pe banda 1 pe banda 2, când ar fi fost agățat de Audi.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție. Nu s-au înregistrat victime.

Una dintre mașini a fost lovită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

19 octombrie: Praetorian Gates-Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Eveniment dedicat pasionaților de rock și cultură locală

Published

on

19 octombrie: Praetorian Gates – Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Praetorian Gates este un proiect cultural localizat în Alba Iulia, destinat tuturor pasionaților de muzică rock, istorie și cultură locală. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 11:00, la localul Terasa Viilor din Alba Iulia, strada Francesca, nr. 4.

Nu se percepe taxă de intrare.

Ziua va începe cu demonstrații istorice facilitate de TERRA APVLVM – LEGIO I ADIVTRIX et ANTHEIA IMPERIALIS.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

INCENDIU la Sebeș: Un aparat de aer condiționat a luat foc, în incinta unui operator economic din oraș

Published

on

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiaza în municipiul Sebeș. Focul a cuprins un aparat de aer condiționat aflat în incinta unui operator economic din oraș.

Potrivit ISU Alba, Sectia de pompieri Sebeș intervine pentru stingerea unui incendiu în municipiul Sebeș, pe strada Progresului.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la un aparat electric (aparat de aer condiționat), în incinta unui operator economic.

Patru persoane aflate la locul de muncă s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor militari. Se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Guvernul pregătește un program Rabla pentru utilaje agricole. Tinerii sub 40 de ani vor beneficia de cofinanțare de 80%

Published

on

Guvernul pregătește Rabla pentru tractoare. Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre prin care persoanele fizice autorizate din domeniul agricol vor putea beneficia de cofinanțare pentru achiziționarea de utilaje agricole autopropulsate.

„Persoanele fizice autorizate ca producători agricoli vor putea să beneficieze de fonduri pentru achiziționarea de utilaje agricole autopropulsate cu un cuantum de confinanțare din fondul Administrației Fondului pentru Mediu de 65%.

Ce este nevoie pentru a fi eligibili? E nevoie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading