Connect with us

Alba

Bani pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia, de la Consiliul Județean Alba. Pentru ce se acordă finanțare nerambursabilă

Published

on



Consiliul Județean Alba alocă fonduri pentru a sprijini sportul de performanță. Este vorba despre o finanțare nerambursabilă din bugetul autorității, pentru Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia.

Este sprijinit programul „Performanţă la nivel înalt pentru sportivii olimpici şi neolimpici din cadrul CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv numărul 1 din judeţul Alba – anul 2024”.

Suma propusă este de 311.300 lei. Banii vor ajunge la mai multe secții sportive ale clubului. Sunt finanțate: indemnizații sportive,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea până în 11 noiembrie. Temperaturi în scădere, câteva zile cu ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Published

on

Vremea până în 11 noiembrie. Temperaturile vor fi mai scăzute decât de obicei, până la finalul lunii octombrie. Apoi se stabilizează la valori normale pentru această perioadă.

Vor fi ploi, mai ales în jurul datelor de 25 și 27 octombrie.

De la începutul lunii noiembrie vor fi minime negative, în centrul și nordul țării.

Vezi și Vremea în Transilvania și în țară până la sfârșitul lunii octombrie: De când se face și mai frig. Prognoza meteo PE REGIUNI

Administrația Națională de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO Razie la Sebeș: Acțiune a polițiștilor și jandarmilor, pentru depistarea persoanelor urmărite și a șoferilor indisciplinați

Published

on

Acțiune a polițiștilor din Alba, la Sebeș: Reprezentanții IPJ Alba au transmis că marți dimineață, echipe mixte de polițiști și jandarmi acționează în oraș  pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică.

”Polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale precum și polițiști de combatere a criminalității organizate, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

OFICIAL: Școlile vor putea forma consorții școlare împreună cu alte unități de învățământ din apropiere. Care sunt condițiile

Published

on

Școlile vor putea forma consorții școlare împreună cu alte unități de învățământ din apropiere, cu acordul inspectoratelor școlare și al consiliilor locale.

Ordinul ministrului Educației pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea și funcționarea consorțiilor școlare a fost publicat luni, 14 octombrie, în Monitorul Oficial.

Școlile vor putea forma consorții școlare 

Potrivit metodologiei, consorțiile școlare sunt structuri asociative, fără personalitate juridică, constituite, în baza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

15 octombrie: Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. Un obicei mic, cu o importanță foarte mare

Published

on

15 octombrie: Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. Această celebrare se adresează importanței acestui obicei aparent banal, dar atât de important pentru igiena noastră și prevenirea transmiterii de viruși și boli.

Deși această zi este celebrată din anul 2008, relevanța ei a crescut odată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19, în anul 2020.

Până la 80% dintre infecții sunt transmise prin intermediul mâinilor murdare, potrivit Institutului Național de Sănătate Publică.

Ziua Mondială a Spălatului pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading