Connect with us

Alba

Bărbat de 76 de ani din comuna Sâncel, după gratii pentru tentativă de omor. Are de executat 3 ani şi 4 luni de închisoare

Publicat


Un bărbat în vârstă de 76 de ani din comuna Sâncel, care a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor a ajuns după gratii, la Penitenciarul Aiud. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 iulie 2021, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au identificat și reținut un bărbat de 76 de ani, din comuna Sâncel, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oară consecutiv

Publicat

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), în deplasare, în primul tur la play-off-ului.

„Pentru a 10-a oară consecutiv în semifinalele campionatului! Asta da valoare! Ce dă Blajul! Mergem mai departe! Felicit CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea în semifinalele campionatului!

Astăzi am obținut o victorie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Publicat

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Șapte străzi aflate în zona cartierului Arex din municipiul Alba Iulia urmează să fie asfaltate și modernizate printr-o investiție de peste 26,6 milioane de lei. Este vorba despre străzile Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Dimitrie Bolintineanu, Simion Mândrescu, Alexandru Odobescu, și Arieșului. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 28 martie, în SEAP, o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe