Connect with us

Alba

Bărbat din Aiud, reținut de polițiști pentru înșelăciune. Este cercetat în trei dosare penale. Care este valoarea prejudiciului

Published

on



Un bărbat de 37 de ani din Aiud a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat în trei dosare de înșelăciune.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Aiud au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiunii de înșelăciune.

De exemplu, bărbatul de 37 de ani i-ar fi cerut, în cursul lunii iunie 2024, unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Topolovățu Mare, județul Timiș, să-i transfere suma de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas sâmbătă fără apă potabilă, după o avarie la o conductă de alimentare

Published

on

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas sâmbătă fără apă potabilă, după o avarie la o conductă de alimentare aflată pe strada Izvorului.

Potrivit operatorului Apa CTTA – Sucursala Alba Iulia, din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabilă de pe strada Izvorului din municipiul Alba Iulia, se oprește alimentarea cu apă potabilă pe această stradă și cele adiacente acesteia, până la remedierea avariei.

La reluarea furnizării pot aparea depășiri ale parametrului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile. Cod Galben şi Portocaliu de ploi în Alba și alte județe din țară

Published

on

Meteorologii au actualizat sâmbătă dimineața avertizările Cod Galben și Cod Portocaliu de furtuni și ploi însemnate, valabile în Alba și alte județe din țară până luni.

Potrivit ANM, județul Alba se va afla sub avertizare Cod Galben de ploi însemnate începând de sâmbătă, ora 18:00, până duminică dimineața la ora 08:00. Pe parcursul zilei de duminică, sudul județului, respectiv zona Munților Șureanu se va afla sub avertizare Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente.

Avertizare Cod Galben…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a alergat la sâmbătă la Cursa Populară, la Alba Iulia City Race

Published

on

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a alergat sâmbătă la Alba Iulia City Race 2024, la traseul „Cursa Populară”. Acesta a parcurs o distanță de 5 kilometri, cu o diferență de nivel de 55 de metri, în 28 de minute și 6 secunde.  

Ion Dumitrel (66 de ani) este un împătimit al sportului și participă la competiții sportive în timpul său liber. În tinerețe a fost campion național la competițiile de orientare.

„Acum 10 ani alergam la prima ediție a acestui cros și astăzi o să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO-VIDEO: Alba Iulia City Race 2024. Peste 1.000 de alergători, la startul competiției, în Cetatea Alba Carolina

Published

on

O nouă ediție a competiției Alba Iulia City Race are loc sâmbătă, 28 septembrie, la Alba Iulia. Peste 1.000 de alergători s-au înscris pentru a lua startul în Cetatea Alba Carolina, la cele cinci trasee propuse de organizatori. 

Este vorba despre semimaraton – 21 km, cros – 11 km, cursa populară – 5 km, family run – 2,7 km și kids race. 

Primul start a fost programat la ora 10:00, pentru cursele de Semimaraton Star Transmission 21 km și Cros Star Assembly 11 km.

Mai apoi, de la ora 10:15 s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement