Connect with us

Alba

Bărbat din Alba Iulia, lovit de o mașină în timp ce trecea strada pe o trecere de pietoni. La volan se afla un șofer din Câmpeni

Publicat



trecere de pietoni

Un bărbat de 59 de ani din Alba Iulia a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni. Accidentul rutier a avut loc luni, 9 septembrie și a fost anunțat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 10 septembrie 2024. 

La volanul mașinii care l-a lovit pe bărbat se afla un șofer în vârstă de 37 de ani din Câmpeni.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alba: Sute de persoane legitimate și vehicule verificate prin aplicația eDAC. Amenzi și alte măsuri

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat amenzi în valoare de 23.510 lei, în cadrul unor acțiuni integrate pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Corneliu Mureșan: Domnul Dumitrel bate recordul conțopistului -30 de zile pentru a-și aminti cât a costat sediul de lux al CJ Alba

Publicat

(P) Comunicat Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba: Domnul Ion Dumitrel bate recordul conțopistului – 30 de zile pentru a-și aminti cât a costat sediul de lux al CJ Alba.

Cât a costat noul sediu de lux al Consiliului Județean Alba? Se pare că inclusiv domnul Ion Dumitrel are problemele în a-și aminti câte milioane de euro a plătit instituția pe care o conduce pentru a restaura și dota luxosul sediu sau poate nu dorește să afle cetățenii cum și pe ce le-a cheltuit banii publici. Altfel, nu se explică de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bacalaureat 2025: Data până la care se poate face echivalarea competențelor digitale și lingvistice, la examen. Calendar

Publicat

Bacalaureat 2025: Elevii din clasele XII-XIII își pot echivala probele de competențe digitale și lingvistice până în 6 iunie. Prevederea este în calendarul examenului de Bacalaureat, publicat prin Ordinul Ministerului Educației nr. 6481/2024.

Reamintim că anul viitor probele de competențe vor fi organizate în perioada ianuarie-februarie, iar cele scrise în iunie 2025.

”În cazul în care elevii au promovat examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Eclipsă de Lună, în această noapte, vizibilă și din România. De la ce oră poate fi observat fenomenul astronomic

Publicat

Eclipsă de Lună vizibilă și din România, în această noapte. Fenomenul astronomic poate fi observat din mai multe locații din țară.

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri). Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.

Pe 18 septembrie este faza de Lună Plină la 05 h 34 m (ora pentru Bucureşti), potrivit astro-urseanu.ro. Pe tot parcursul nopţii, planeta Saturn se va afla în dreapta lunii.

Eclipsa este vizibilă în România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate