Connect with us

Cluj

Bărbat din Cluj, urmărit penal după ce şi-a omorât mama cu toporul

Published

on



Un bărbat de aproximativ 30 de ani din localitatea clujeană Baciu este urmărit penal şi a fost propus pentru arestare preventivă după ce şi-a omorât mama cu lovituri repetate de topor, a informat Parchetul de lângă Tribunalul Cluj.

“În data de 22.03.2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului comis asupra unui membru de familie. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj, inculpatul C.V.B. a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri tăietor-înţepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Parchetul de lângă Tribunalul Cluj.

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, pentru arestare preventivă.

“În cursul zilei de 23.03.2021, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.V.B., iar în cursul aceleaşi zile acesta va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se mai arată în comunicat.

AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Sabin Sărmaș, calul troian al PSD?

Published

on

Sabin Sărmaș, în prezent deputat neafiliat, adică al nimănui, a avut o traiectorie politică susținută din umbră de PSD, câștigând încrederea liberalilor pe care a trădat-o la primul ordin.

Părinții lui…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Alex Bologa, medaliatul cu aur la Jocurile Paralimpice, vorbește la deschiderea anului universitar la UBB, în Aula Magna

Published

on

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca începe și anul universitar 2024-2025 ca cea mai mare, cea mai veche, cea mai complexă și cea mai performantă comunitate academică din România în clasamentele…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

USR Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Cel mai tânăr are 23 de ani

Published

on

Uniunea Salvați România Cluj și-a desemenat, duminică, candidații la alegerile parlamentare.

Lista USR Cluj pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Oana Murariu, în vârstă de 36 de ani, avocată, președinta…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Volumul ”Avram Iancu – eroul zilelor noastre”, lansat la FICT. Editat de Asociația Cluj24 și Institutul de Istorie ”G. Barițiu”

Published

on

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) va găzdui în 25 septembrie un eveniment al Fundației Transilvania Leaders & Editurii Şcoala Ardeleană și anume o dezbatere: Anul „Avram lancu” (2024) când se…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement