Connect with us

Eveniment

Bărbat din județul Sibiu, reținut de polițiști pentru tăiere ilegală și furt de arbori

Publicat



Arhivă foto

Un bărat de 29 de ani din județul Sibiu, a fost reținut joi de polițiști, fiind bănuit de tăiere ilegală de arbori și de furt de material lemnos în formă continuată.

Potrivit IPJ Sibiu, joi, 14 decembrie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Brateiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori în formă continuată (9 acte materiale), respectiv furt de material lemnos în formă continuată (9 acte materiale).

Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras peste 50 de mc de material lemnos, din zona împădurită a localității de domiciliu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 10.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

PAȘTE 2024: Programul de distribuire a paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Slujba de Înviere, oficiată de ÎPS Irineu

Publicat

Paște 2024. Programul de distribuire a paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia a fost anunțat de Arhiepiscopia Ortodoxă. Slujba de Înviere va fi oficiată de ÎPS Irineu.

”Paștile” vor fi distribuite în aceeași locație ca și în anii anteriori: sub clopotnița catedralei.

Programul este sâmbătă, 4 mai, între orele 15.00-18.00, dar și duminică, 5 mai, între orele 3.00-3.30 și 10.00-12.00.

Slujba de Înviere, Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Vecernia Sfintei Învieri cu citirea Sfintei Evanghelii în diverse limbi vor fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat: Mesajul primarului municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, cu ocazia sărbătorilor de Paște

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis pentru locuitorii orașului mesajul său și al administrației locale, cu ocazia sărbătorilor de Paște. 

”În biserici, pe stradă, în case, Hristos a înviat! devine salut universal, iar cea mai veche sărbătoare a creștinătății redevine, măcar pentru câteva zile, știrea cea mai vehiculată, vestea cea mai importantă, pe care o încuviințăm cu același entuziasm Adevărat a înviat!.

Dragi albaiulieni, vă doresc din tot sufletul să vă lăsați cuprinși de această bucurie dătătoare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Părinţii singuri nu vor mai fi obligaţi la ture de noapte. Legea a fost adoptată de Parlament

Publicat

Părinţii singuri nu vor mai fi obligaţi la ture de noapte. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat de Parlament. Va merge la promulgare.

Proiectul vine în sprijinul părinţilor singuri care fac ture de noapte şi nu au cu cine să-şi lase copiii. Până acum, doar anumite categorii de persoane erau exceptate de la turele de noapte, potrivit inițiatorilor.

„Fără ture de noapte pentru părinţii singuri! Proiectul depus de mine încă de anul trecut a primit votul final în Camera Deputaţilor şi merge la promulgare la preşedintele Iohannis. În prezent,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Narcisele se SĂRBĂTORESC anul acesta la Negrileasa în 18-19 mai. Legenda florilor albe din Munții Apuseni

Publicat

Narcisele se sărbătoresc anul acesta la Negrileasa în 18-19 mai. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe