Connect with us

Alba

Bărbat din Roșia Montană, reținut după ce a intrat în casa fostei prietene, ca să o convingă să se împace

Published

on



Un bărbat din comuna Roșia Montană a fost reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție care îi interzicea să se apropie de fosta sa concubină. S-a dus la locuința ei pentru a o convinge să se împace.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din comuna Roșia Montană, care este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Marți, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine și ar fi încercat să o convingă să facă demersurile necesare pentru a-i fi ridicate restricțiile stabilite de instanța de judecată, printr-un ordin de protecție, emis pentru o perioadă de 6 luni, ca urmare a unor fapte de violență în familie.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Prezidențiale 2024: Lista candidaților. Termenul pentru depunerea dosarelor la Biroul Electoral Central s-a încheiat

Published

on

Prezidențiale 2024: Lista candidaților. Termenul pentru depunerea, la Biroul Electoral Central, a candidaturilor la funcţia de preşedinte al României s-a încheiat sâmbătă seara, la ora 24,00.

Potrivit calendarului electoral, pe data de 10 octombrie candidaturile rămân definitive.

În termen de 48 de ore de la data rămânerii definitive a candidaturilor (12 octombrie), are loc stabilirea ordinii de înscriere în buletinul de vot.

Prezidențiale 2024: Lista candidaților

Pentru alegerile de la sfârşitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba: Peste 750 de persoane și 550 de autovehicule, verificate prin sistemul eDAC. Ce au descoperit polițiștii și jandarmii

Published

on

Peste 750 de persoane din Alba, verificate prin sistemul eDAC. Verificările au vizat și peste 550 de autovehicule. Acțiunea, derulată pe parcursul ultimelor 48 de ore s-a soldat cu amenzi de aproape 60.000 de lei. 

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Procurorul șef al secției urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat

Published

on

Procurorul șef al secției de urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat. 

Președintele Klaus Iohannis a semnat săptămâna trecută decretul de eliberare din funcție a acestuia.

  • ”Decret privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Ungureanu Marius-Mihai, procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr de 19 ani, prins la volanul unei autoutilitare radiate din circulație, pe un drum din Apuseni

Published

on

Un tânăr de 19 ani a fost prins la volanul unei autoutilitare radiate din circulație, pe un drum din Apuseni. 

Reprezentanții IPJ Alba au precizat că fapta s-a produs la data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 18.40.

Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, pe DC 185, pe raza localității Sohodol, o autoutilitară ce nu avea aplicate plăcuțele de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani, din Sohodol.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement