Connect with us

Eveniment

Bărbat din Târgu Mureș, arestat preventiv pentru spargerea a două locuinţe. Prejudiciu de 191.000 de lei

Publicat


Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Târgu Mureş a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de spargerea a două locuinţe din Sărmaşu, de unde ar fi sustras suma totală de 191.000 de lei, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„La data de 26 ianuarie 2022, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar de furturi din locuinţe. Au fost ridicate telefoane mobile, cartele SIM şi instrumente folosite pentru deschiderea uşilor de acces în locuinţe. În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul anului 2021 un bărbat de 45 de ani, din Târgu Mureş, ar fi pătruns prin efracţie în două locuinţe din Sărmaşu, de unde ar fi sustras în total 191.000 de lei. În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunţat, joi, IGPR într-un comunicat de presă.

Potrivit IGPR, cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi la acţiune au participat poliţişti ai Serviciului Criminalistic, Poliţiei oraşului Luduş, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureş. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Care sunt fructele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate. Antioxidanți, vitamine, nutrienți și imunitate

Publicat

Care sunt fructele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate: Există multe fructe care sunt recunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate, iar selecția lor poate depinde și de preferințele individuale.

Iată câteva exemple de fructe cu multe beneficii pentru sănătate:

Portocalele: Bogate în vitamina C și alte antioxidante, portocalele sunt benefice pentru sistemul imunitar, sănătatea pielii și a ochilor și pot ajuta la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

AMENZI de aproape 2,4 milioane de lei aplicate de Garda de Mediu în Cluj pe 2023

Publicat

Pentru că poluarea olfactivă la Cluj a reapărut pe tapet zilele acestea, Cluj24 a solicitat Gărzii de Mediu o situație a sancțiunilor aplicate în anul trecut la nivelul județului și care au fost principalele fapte pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie. Va fi modificată vârsta minimă pentru a utiliza aplicația în Regiunea Europeană

Publicat

schimbari la whatsapp

Schimbări la WhatsApp din 11 aprilie: Vârsta minimă pentru a utiliza WhatsApp în Regiunea Europeană va fi modificată de la 16 la 13 ani. Schimbarea va intra în vigoare din data de 11 aprilie 2024. 

Totodată, vor fi actualizați termenii de utlizare și toți cei care folosesc aplicația vor trebui să îi accepte. Altfel, WhatsApp nu va mai funcționa.

Informațiile au apărut pe siteul aplicației, la secțiunea noutăți.

”Ne…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doi bărbați din Alba, recidiviști, arestați pentru viol. Și-au lovit victima cu pumnii și au amenințat-o cu cuțitele

Publicat

Doi bărbați din comuna Șpring au fost arestați preventiv, fiind urmăriți penal pentru viol. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș au constatat, din primele cercetări, că fapta ar fi fost comisă cu violență.

Unul dintre agresori are 37 de ani și celălalt 48 de ani. Ambii sunt recidiviști și erau deja reținuți de Poliție, din 25 martie. Fapta s-ar fi petrecut în noaptea de 24/25 martie, la locuința unuia dintre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe