Connect with us

Eveniment

Bărbat din Ugheni, reținut de polițiști după ce s-a urcat beat la volan și a produs un accident cu victimă în Târgu Mureș

Publicat


Un bărbat de 54 de ani, din Ungheni, bănuit că ar fi condus sub influența alcoolului, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta a fost implicat într-un accident rutier în Târgu Mureș, în urma căruia un bărbat de 27 de ani a ajuns la spital.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mureș, luni, 10 mai, polițiștii Serviciului Rutier Mureș au intervenit la un accident produs pe o stradă din Târgu Mureș.

La fața locului, au fost identificați conducătorii celor două autoturisme implicate, doi bărbați de 27 și 54 de ani, din Târgu Mureș și Ungheni.

În urma impactului, bărbatul de 27 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului de 54 de ani i-a reieșit o valoare de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul în cazul celuilalt bărbat a fost negativ.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

Cluj

Prima expoziție Gustav Klimt prezentată în Cluj, la MINA Pop-Up, a fost văzută deja de peste 3.000 de clujeni, la Iulius Mall

Publicat

„Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicată lucrărilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentată la Cluj, în cadrul MINA Pop-Up, ediția…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe

Alba

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Citește mai departe