Connect with us

Eveniment

Bărbat drogat și fără permis la volan – A fost reținut 24 de ore

Publicat


Un șofer din Mediaș s-a urcat la volan deși consumase cannabis și amfetamină. Asta a stabilit testul pe care i l-au făcut polițiștii după ce l-au oprit în trafic, la Agârbiciu. Medieșanul de 36 de ani avea și permisul suspendat.

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Mediaș.

Cu această ocazie, s-a constatat că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat, iar testarea șoferului cu aparatul Drugtest a prezentat rezultat pozitiv la cannabis și amfetamină, motiv pentru care medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

VIDEO – S-a lansat primul clip de promovare a vaccinări în România – ”Revenim la normalitate”

Publicat

Guvernul României lansează o campanie de încurajare a vaccinării. Primul videoclip a fost postat și se numește ”Revenim la normalitate”

”Revenim la normalitate” este un teaser al campaniei lansate de Guvernul României care are ca scop încurajarea vaccinării. Videoclipul prezintă ilustrații din ”vremurile bune” care arată cum vor evolua lucrurile și de ce ne vom putea bucura din nou dacă românii vor continua să se vaccineze. De asemenea, este scoasă în evidență data de 15 mai, ziua în care se ridică primele restricții – primul pas spre normalitate.

Publicat

Guvernul s-a reunit vineri seara pentru a decide cu privire la noi măsuri de relaxare ce vor fi introduse de sâmbătă, 15 mai. Acestea sunt valabile până în 1 iunie, iar ulterior vor fi suplimentate.

Printre acestea, eliminarea portului măştii în spaţiile deschise, cu câteva excepţii: pieţe, târguri, staţii de autobuz.

De asemenea, se va renunţa şi la restricţiile de circulaţie pe timp de noapte.

Declarațiile premierului Florin Cîțu:

  • se elimină obligația purtării măștii în spațiile deschise, cu excepția zonelor aglomerate, ca piețe, târguri, talciocuri, stații de autobuz, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă
  • se elimină restricțiile de circulație pe timp de noapte a persoanelor
  • magazinele vor fi deschise și după ora 21.00
  • restaurante, baruri, terase și cafenele: program 5.00-24.00
  • se permite activitatea în spații închise ale sălilor de sport/fitness cu capacitatea de maximum 50% în județe/localități în care incidența este mai mică sau egală cu 3/mia de locuitori; asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană; sau maximum 70% din capacitate dacă toate persoanele sunt vaccinate (se prezintă certificatul de vaccinare)
  • competițiile sportive în spații deschise –…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Lista relaxărilor – Restaurantele și barurile se închid la ora 24. Avem voie la spectacole în aer liber

Publicat

Premierul României, a prezentat vineri seară hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă, cu modificările care intră în vigoare din 15 mai. Astfel nu mai purtăm mască în aer liber și putem merge la spectacole și la activități sportive, în anumite condiții. Practic, din lista măsurilor privind relaxarea sunt incluse doar persoanele vaccinate sau care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid nu mai vechi de 24 de ore și ies din calcul persoanele care au trecut prin boală.

* Se elimină restricțiile privitoare la purtarea măștii în spații deschise neaglomerate, urmând ca restricția să fie aplicată în continuare în spații publice, piețe, târguri, talciocuri, stații pentru transportul în comun,…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Premierul Florin Cîţu: După un an de pandemie, am ajuns la momentul la care înce…

Publicat

Premierul Florin Cîţu: După un an de pandemie, am ajuns la momentul la care începem să eliminăm restricțiile impuse de măsurile de protecție sanitară. Am aprobat astăzi în ședința de Guvern măsuri pentru revenirea la normalitate, începând cu 15 mai 2021, chiar mai devreme de termenul anunțat inițial, respectiv 1 iunie.
Astfel, începând cu 15 mai, am decis eliminarea obligației privind portul măștii în spațiile publice deschise neaglomerate. Excepție vor face spațiile publice aglomerate precum piețe, târguri, bâlciuri, stații pentru transportul în comun, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă.
De asemenea, vor fi eliminate restricțiile privind circulația… Meer

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en zittende mensenKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, pak en de tekst 'GUVERNUL ROMÂNIEI'Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en staande mensenKan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, zitten en binnenAlbert Szakacs, profile picture

Facebook / Guvernul României

Citește mai departe