Connect with us

Eveniment

Bărbat găsit spânzurat în arestul poliției la IPJ Vâlcea

Publicat



Un bărbat din Câineni, aflat în arestul IPJ Vâlcea, a fost găsit spânzurat, joi seară, cu un cearceaf.

„La data de 14 ianuarie 2021, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia.

Bărbatul, de 32 de ani, din Câineni, a fost introdus în arest, joi, 14 ianuarie, după finalizarea cercetărilor într-un dosar penal, unde era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea. De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cele mai bune șase echipe de volei, cadete, din România își dau întâlnire la Blaj. Turneul final al Campionatului Național U17

Publicat

La Blaj va avea loc turneul final de volei al Campionatului Național U17.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-12 mai 2024, la Alba Blaj Arena și este organizat de CSM Volei Alba Blaj.

Vor participa cele mai bune 6 echipe de cadete din țară: CSM Volei Alba Blaj, CSM Constanța, CS Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București.

Meciurile se vor disputa, în fiecare zi, de la orele 12:00,15:00 și 18:00, iar Volei Alba Blaj U17 va juca doar de la ora 18:00. Intarea este liberă.

”Echipa noastră de cadete, care în primul an de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Primăria Cluj-Napoca a extins ajutorul pentru plata chiriei de la 3 la 5 ani. Cine poate beneficia?

Publicat

Primăria Cluj-Napoca a extins perioada pentru acordarea ajutorului pentru plata chiriei de la 3 la 5 ani. Sprijinul financiar acordat este de maxim 1.500 de lei pe lună.

Primăria Cluj-Napoca acordă persoanelor singure…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Oameni buni. Cine sunt candidatele Dreptei Unite pentru Consiliul Local Cluj-Napoca

Publicat

Cinci din primii zece candidați ai Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) pentru Consiliul Local Cluj-Napoca sunt femei.

Cine sunt candidatele Dreptei Unite pentru Consiliul Local Cluj-Napoca: Adriana…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Model cerere și detalii pentru proprietarii de animale

Publicat

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Primăria municipiului Alba Iulia derulează programul de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, în perioada 7 mai  – 31 decembrie 2024.

„Înmulțirea necontrolată a animalelor, în special a câinilor, reprezintă una dintre cauzele principale a abandonului acestor animale, pe domeniul public. Prin această campanie dorim să venim în sprijinul proprietarilor de animale care nu au posibilitatea să facă aceste proceduri pe cont propriu.

Pentru a beneficia de acest program, persoanele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe