Connect with us

Alba

Bărbat rănit cu cuțitul, într-un scandal petrecut la Câmpeni. Agresorul a fost reținut de polițiști

Published

on



Un bărbat a fost rănit cu cuțitul într-un scandal petrecut la Câmpeni. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, altercația violentă s-a produs luni seara, în jurul orei 21.30.

Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că între doi bărbați a avut loc o altercație, iar unui dintre ei a fost rănit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri, între doi bărbați de 48 și 59 de ani, din Câmpeni, ar fi...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cercuri de scriere creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Published

on

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir vor găzdui noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați ori aspiranți din fiecare comunitate.

Evenimentele vor avea loc joi, în data de 26 noiembrie 2024, începând cu ora 17:00, atât la Cugir, cât și la Alba Iulia.

La Cugir tema stabilită a fost Povestea Cuvintelor.

 

La Alba Iulia, membrii cercului au propus drept tema lunii septembrie: Povești...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cine poate cumula pensia cu salariul? Situațiile în care pensionarii pot cumula pensia cu alte venituri. Precizările CNPP

Published

on

Cine poate cumula pensia cu salariul? Casa Națională de Pensii Publice a anunțat recent situațiile din noua lege a pensiilor în care pensia poate fi cumulată cu alte venituri.

În condițiie în care la 1 septembrie 2024 a intrat în vigoare noua lege a pensiilor (Legea 360/2023), Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a făcut recent o serie de precizări legate de cumulul pensiilor cu alte venituri.

Cine poate cumula pensia cu salariul?

Potrivit CNPP, pot cumula pensia cu alte venituri pensionarii sistemului...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

PNL Alba: Numirea domnului Radu Coroama pentru funcția de Director General al Fabricii de Arme Cugir nu are legatură cu PNL

Published

on

”Urmare a articolului aparut în ziarul Alba24.ro, privind numirea psihologului Radu Coroama, în funcția de Director General al Fabricii de Arme Cugir, precizăm faptul ca aceasta aparține exclusiv Ministerului Economiei, prin reprezentanții săi din Consiliul de Administratie al Fabricii de Arme.

Așa cum s-a precizat și în cadrul mesei rotunde, “225 de la prelucrarea otelului la productia pentru aparare”, din cadrul festivalului Toamna Cugireana pe data de 21 septembrie 2024, este nevoie de depolitizarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Zile libere de Crăciun și Anul Nou 2025: 13 zile de concediu, în două minivacanțe

Published

on

Zile libere de Crăciun și Anul Nou 2025: 13 zile de concediu, în două minivacanțe. Cele două mari sărbători cad în mijlocul săptămânii.

Aproape o jumătate din luna decembrie va fi liberă, datorită unui număr foarte mare de sărbători legale combinate cu weekenduri.

Crăciunul (25 decembrie) și Revelionul (31 decembrie – 1 ianuarie) cad la mijlocul săptămânii, miercurea.

A doua zi de Crăciun și a doua zi de Revelion sunt zile libere de la stat.

Zile libere de Crăciun și Anul Nou...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement