Connect with us

Eveniment

Bărbat reținut de polițiști, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă din Zalău 25.000 de euro şi 5.000 de lei

Publicat



Arhivă foto

Un bărbat de 33 de ani, din judeţul Cluj, a fost reţinut de poliţiştii din Sălaj pentru acuzaţia de furt calificat. Acesta fi sustras dintr-o locuinţă din Zalău, în noaptea de 25 februarie, 25.000 de euro şi 5.000 de lei.

„Joi, 16 martie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Zalău, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 33 de ani, din localitatea Sâmboleni, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale îl bănuiesc pe bărbatul de 33 de ani că, în noaptea de 25 februarie a.c., ar fi pătruns prin escaladare unui gard într-o locuinţă din municipiul Zalău şi ar fi sustras dintr-un seif 25.000 de euro şi 5.000 de lei”, se arată, vineri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii sălăjeni pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a bărbatului au fost descoperiţi şi ridicaţi în vederea cercetărilor 18.220 de euro şi 80 de lei, bani în legătură cu care există suspiciunea rezonabilă că ar proveni din săvărşirea infracţiunii.

Joi, în urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 33 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj.

Bărbatul de 33 de ani va fi prezentat, vineri, Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii sălăjeni au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, al Biroului de Analiză a Informaţiilor Sălaj şi de sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se poziționează ca un lider în eficiență energetică și responsabilitate ecologică prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Marcel Ciolacu despre banii pentru pensii și salarii: Lucrurile sunt sub control, banii sunt măsurați

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile, inclusiv pentru profesori.

„Sunt toţi banii, măsuraţi (…). Luni de dimineaţă, periodic, am cu domnul ministru, cu vicepremierii… Repet, lucrurile sunt sub control.

Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori.

Cu adevărat, sunt nişte hotărâri judecătoreşti pe la Justiţie în care sunt nişte sume, câteodată mă ia şi pe mine ameţeala, unde nu s-a stat încă, nu au fost recunoscute de către statul român şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe