Connect with us

Eveniment

Bărbatul care a dat mită polițiștilor pe autostradă la Sibiu, trimis în judecată

Published

on



Bărbatul care a dat o mită de 12.000 unor polițiști din Sibiu și Hunedoara, pe autostrada A1, a fost trimis în judecată. Acesta era bănuit că a furat cu o noapte în urmă aproximativ 100.000 de euro din locuința unui om din Arad. Imediat după hoție a plecat cu o parte din bani pe autostrada A1 în direcția Sibiu, conducând un taxi.

Polițiștii au fost anunțați, astfel că a fost organizat un filtru. După ce a fost oprit, suspectul a încercat să le dea polițiștilor o mită în valoare de 12.000 de euro pentru a-l lăsa să plece, scrie Adevarul.

Fluțar Marius a fost reţinut de procurori DNA din Alba Iulia, ulterior fiind arestat preventiv. Vineri, 28 mai, dosarul penal a fost trimis în judecată, la Tribunalul Alba. Instanţa urmează să se pronunţe…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. 50 de ani de când Clujul a devenit Cluj-Napoca. Vizita lui Ceaușescu la Cluj în 1974. 1.900 de ani de Napoca sau nu?

Published

on

Zilele trecute s-au împlinit 50 de ani de când orașul Cluj a devenit Cluj-Napoca în urma unui decret al fostului Consiliu de Stat al RSR, momentul din 16 octombrie 1974 fiind marcat de vizita fostului președinte al României,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Rezultat excepțional: Judoka Alexandru Sibișan din Alba Iulia, locul întâi la Campionatul Național Ne Waza U21

Published

on

Albaiulianul Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea/CSM Pitești), a obținut locul 1 la Campionatul Național Ne Waza U21, desfășurat la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme, demonstrând că este cel mai bun sportiv din țară la acest nivel.

Ne Waza este o disciplină a artei marțiale judo care pune accent pe tehnicile de luptă la sol, iar Alexandru a demonstrat o stăpânire foarte bună a acestor tehnici, dar și o pregătire fizică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Bărbat de 30 de ani din Cluj, reținut pentru FURT calificat

Published

on

Un bărbat de 30 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști pentru furt calificat. Acesta a sustras dintr-o mașină un aparat în valoare de 35.000 de lei.

„În data de 22 octombrie a.c., polițiștii Sectiei 3…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Comunicat: PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Published

on

Echipa Partidului Național Liberal Alba le cere socialiștilor Victor Negrescu și Corneliu Mureșan demisia imediată a colegului lor, subprefecul Sandu Heler, găsit de către Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

Prezența lui Sandu Heler în fotoliul de subprefect este o sfidare a PSD la adresa fiecărui cetățean al județului și o pată negră pe tot ceea ce înseamnă respectarea principiilor democrației.

Ascunși în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading