Connect with us

Alba

Bărbatul din Cugir care s-a răsturnat cu mașina, după ce a condus băut și fără permis, cercetat sub control judiciar

Published

on



Bărbatul din Cugir care s-a răsturnat cu mașina după ce a condus sub influența alcoolului și cu permisul suspendat va fi cercetat sub control judiciar. 

În data de 25 mai 2021, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de un inculpat de sex masculin, aflat în stare de reținere pe o durată de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Ulterior, în aceeaşi dată, procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpat pe o durată de 60 zile, perioadă în care inculpatul trebuie să respecte obligaţiile impuse de art. 215 alin. 1 C.proc.pen.

Inculpatului i s-a atras atenţia că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a reieşit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că:

La data de 22.05.2021, în jurul orei 21.46, inculpatul M., fiind sub influența alcoolului, având o alcoolemie de peste 0,80 g‰,…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Focul lui Sâmedru. Obiceiuri, semnificații și superstiții în ajunul sărbătorii Sfântului Dumitru. Tradiție veche românească

Published

on

O sărbătoare importantă a lunii octombrie este Sfântul Mucenic Dimitrie Sâmedru. În ajunul acestei sărbători este ”Focul lui Sâmedru”, un obicei pitoresc ce se regăsește în unele zone rurale din țară.

În noaptea de 25 spre 26 octombrie, oamenii fac focuri la răspântii. Peste acestea sar copiii, ca să fie sănătoşi sau tinerii, ca să se căsătorească.

Se spune că, dacă recolta de gutui şi nuci este bogată, iarna va fi grea.

Focul lui Sâmedru, tradiție veche românească

Focul lui Sumedru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Accident între Aiud și Mirăslău. O persoană a fost rănită

Published

on

Un accident s-a produs miercuri seară, în jurul orei 21:45, pe DN1, între Aiud și Mirăslău. Potrivit ISU Alba, a fost implicat un singur autoturism. Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical.

Conform informațiilor de la fața locului, o persoană din vehicul a necesitat îngrijiri medicale.

La sosirea salvatorilor, victima este conștientă și cooperantă, iar echipajele de intervenție s-au ocupat de stabilizarea acesteia.

La…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Profi, amendat cu 10.000 de euro pentru încălcarea GDPR. Înregistrări video în spațiul public și date personale divulgate

Published

on

Firma care opereaza magazinele Profi, a fost sancționată cu amendă de 10.000 de euro de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru încălcarea prevederilor Regulamentului UE privind protecția datelor personale (GDPR).

„În cadrul investigației efectuate ca urmare a unei sesizări, s-a constatat că Profi Rom Food SRL a transmis copii ale cărților de identitate ale mai multor angajați ai operatorului către o societate care presta anumite servicii pentru operator,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ce pedeapsă au dat magistrații Tribunalului Alba într-un caz de consum de droguri. Tânăr, prins cu aproape două grame de 3-CMC

Published

on

Un tânăr din Alba a fost prins de două ori cu droguri la el. În condițiile în care fenomenul vânzării de droguri este unul crescut în județul Alba, cazul în sine nu este unul ieșit din comun. 

Pentru că a fost prins de două ori cu droguri la el s-a ales cu dosar penal și cu o trimitere în judecată. În data de 21 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pentru deținere și consum.

Practic acesta a fost prins doar cu aproape două grame de 3CMC, un drog de sinteză, care  a împânzit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading