Connect with us

Eveniment

Bătăușul care a nenorocit în bătaie taximetristul din Sibiu – Nu vrea să stea în arest

Published

on



Un eveniment teribil a avut loc la începutul lunii mai. Un taximetrist a fost bătut cu bestialitate de un individ din Sibiu, care l-a lăsat să zacă inconștient, pe stradă, vreme de mai multe ore. Bărbatul a fost dus la spital, acolo unde a fost internat zile întregi, starea lui fiind foarte gravă. Între timp, polițiștii au dat și de bătăuș pe care l-au reținut. Acesta a fost mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, dar a contestat măsura.

Daniel, taximetristul din Sibiu, s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision. Când a ajuns acolo, după miezul nopții, clientul l-a luat la bătaie și i-a furat bunurile. Ore în șir, sibianul a zăcut abandonat pe stradă, în stare de inconștiență. Abia spre dimineață a fost găsit, fiind…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea de weekend în Alba, 25-27 octombrie: Temperaturi de 16 grade, condiții de ceață. Prognoza pe zile în localități din județ

Published

on

Vremea de weekend în Alba, 25-27 octombrie: Temperaturile se mențin la valori maxime de 15-16 grade la finalul acestei săptămâni. Nu sunt anunțate precipitații, însă vor fi condiții de ceață.

Minimele vor fi în general pozitive, între 1 și 4 grade.

La munte va fi mai cald, cu maxime între 15 și 18 grade. Noaptea și dimineața vor fi între 1 și 9 grade Celsius.

Vremea de weekend în Alba: Vineri, 25 octombrie

  • Alba Iulia: minime de 3 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; soare
  • Sebeș: minime de 2…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Grupul de entertainment Kiddo va ajunge în premieră în Cluj-Napoca, în proiectul RIVUS, dezvoltat de IULIUS

Published

on

Proiectul companiilor IULIUS și Atterbury Europe, RIVUS Cluj-Napoca, va integra cel mai complex centru de entertainment din România, implementat de grupul Kiddo.

Ineditul concept va aduce în premieră la Cluj-Napoca…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Comunicat PSD Alba: Domnul Dumitrel a ajuns să se compare cu Mihai Viteazul și își bate joc de funcția publică pe care o ocupă

Published

on

Am observat cu îngrijorare și cu uimire faptul că domnul Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a ajuns să se compare cu voievodul Mihai Viteazul și, într-o acțiune politică delirantă, își bate joc de funcția de demnitate publică pe care o ocupă și de instituția pe care o reprezintă. În alte țări democratice, o astfel de purtare a unui demnitar, care aduce grave prejudicii de imagine unei instituții publice, ar fi fost dur sancționată, inclusiv cu demisia de onoare.

„Când a intrat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat Marius Hațegan, secretar general PNL Alba: Faptele PSD Alba: vorbe goale

Published

on

Citind ziarele de dimineață, PSD Alba a mai găsit o problemă pe care s-o rezolve rapid, printr-o declarație de presă: drumul către Șureanu! Înșiruind repede niște cuvinte răsunătoare și trei sloganuri bombastice, că doar atât poate PSD Alba, eroii de realitate virtuală au mai bifat o postare pe rețelele sociale, fără să facă însă nimic. Ne vorbesc de fapte, dar tot ce fac sunt… vorbe!

Dacă tot își dorește atât de mult să rezolve problema drumului de la Șureanu, PSD Alba ar putea foarte simplu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading