Connect with us

Eveniment

Bilanţ DNA/ Bologa: Anul trecut am înregistrat 105 dosare cu privire la infracţiuni legate de pandemia de COVID-19

Published

on



Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a declarat joi că, în anul 2020, la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost înregistrate 105 dosare cu privire la infracţiuni legate de pandemia de COVID-19.

„Ca specific al prezentării activităţii noastre în 2020 sunt cauzele în legătură cu pandemia de COVID-19. În cursul anului 2020 am avut 105 dosare înregistrare în anchetă cu privire la infracţiuni legate de pandemia de COVID-19”, a afirmat Crin Bologa în cadrul conferinţei în care a prezentat raportul de activitate pe anul trecut.

El a adăugat că în prezent mai sunt în lucru 76 de dosare, 24 fiind soluţionate.

„Din acestea, cinci au fost trimise în judecată cu un număr de şase inculpaţi. Din dosare rămase în lucru se arată câteva dosare cu perspectivă de trimitere în judecată şi cu prejudicii importante pentru instituţiile statului”, a spus Bologa. AGERPRES/(A – autor: Mihai Stoica, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Programul de acces autovehicule pe DN67 C – Transalpina, modificat din cauza ceții dense. Atenționări pentru șoferi

Published

on

Programul de acces al autovehiculelor pe DN 67C Transalpina a fost modificat, din cauza ceții dense. Anunțul a fost făcut de DRDP Craiova.

”Având în vedere condițiile meteo, ceață în prima partea a zilei, care pot cauza probleme participanților la trafic, DRDP Craiova, în calitate de administrator al drumului, a luat decizia modificării programului de acces pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului.

Accesul este permis între orele 9.00-20.00.

Vă rugăm să respectați toate restricțiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

OPINIE. Florin Danciu: Iohannis senator, un scenariu pentru reforma constituțională

Published

on

Articolul 63 din Constituția României prevede că Parlamentul trebuie convocat de către președinte în cel mult 20 de zile de la data la care au avut loc alegerile parlamentare.  Să facem puțină aritmetică: alegerile…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Comunicat: Ziua Recoltei la Aiud. Produse tradiționale și muzică populară. PROGRAM

Published

on

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, vă invităm să sărbătorim împreună eforturile de peste an ale producătorilor agricoli din municipiul Aiud și din localitățile învecinate.

Ne vedem de la prima oră pentru a vizita standurile din Piața Agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea” și pentru a sprijini producătorii locali, achiziționându-le minunatele produse. 

Standurile pline cu legume proaspete, decorul magic de toamnă și scena pe care vor urca interpreți talentați de muzică populară: Alexandru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Două femei din Cugir, implicate într-un accident auto pe centura ocolitoare a orașului. Una dintre ele a fost rănită

Published

on

Un accident auto s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Cugir, persoanele implicate fiind două femei din localitate.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 septembrie 2024, în jurul orei 19.00, o femeie de 52 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua ocolitoare a orașului Cugir, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus, în fața sa, de o femeie de 46 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a primit îngrijiri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement