Connect with us

Alba

Bilete de intrare gratuite la meciul Dinamo Kiev – Sporting Lisabona, din UEFA Youth League. Partida se joacă, joi, la București

Publicat



Federaţia Română de Fotbal anunţă că biletele la meciul dintre Dinamo Kiev şi Sporting Lisabona, care va avea loc joi 7 aprilie, de la ora 15:00, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în optimile de finală ale competiţiei de tineret UEFA Youth League, sunt disponibile gratuit online, pe site-ul bilete.frf.ro.

Partida este un prilej de donaţii pentru victimele războiului din Ucraina. Fondurile colectate de la spectatori vor fi direcţionate către campania ”Pentru fotbal, pentru viaţă!”, desfăşurată de FRF.

În cadrul acestei campanii, FRF a colaborat cu Ministerul Sportului pentru preluarea a 130 de ucraineni, cazaţi apoi în facilităţi ale Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse şi ale Ministerului Sportului. Alături de unul dintre partenerii săi şi de UEFA Foundation for Children, FRF a trimis şi un camion cu alimente şi produse medicale către regiunea Cernăuţi din Ucraina.

Fanii fotbalului din România pot alege să doneze în momentul rezervării biletelor suma de 10 sau 20 de lei ce va fi folosită pentru sprijinirea refugiaţilor ucraineni pe care FRF i-a ajutat în cadrul campaniei ”Pentru fotbal, pentru viaţă!”.

În ziua jocului, între orele 10:00-15:00, biletele vor…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. De luni, 20 mai, se pot depune cereri pentru reînscrieri. Calendar, condiții, acte necesare

Publicat

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. Cererile pentru reînscrieri pot fi depuse din 20 mai. Înscrierile se desfășoară din 27 mai.

Pentru reînscriere la grădiniță, părintele/reprezentantul legal al copilului completează o cerere scrisă adresată conducerii unității de învățământ respective.

În cazul înscrierii, părintele/reprezentantul legal al copilului atașează și documentele doveditoare, care sunt analizate și validate de către comisia de înscriere de la nivelul unității, potrivit metodologiei.

Copiii din grupa mare – nivel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul dintre Alba Iulia și Cluj-Napoca

Publicat

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul Alba Iulia- Cluj Napoca, cel care va face conexiunea dintre Autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni. 

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic de 28%, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, citată de Cluj24.ro.


De asemenea, au început lucrări la infrastructură la:

  • pasaj pe DN1 457+320 peste drum expres km 4+846;
  • viaduct pe Drum Expres km 4+341 peste Valea Racilor;
  • pasaj pe drum expres km 0+337;
  • pod pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ADMITERE LICEU 2024: GHID cu locuri și specializări la licee în ALBA, ultimele MEDII de intrare. Fișele de înscriere la liceu

Publicat

Admitere liceu 2024. Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat Ghidul candidatului, cu informații despre locurile și specializările la licee pentru anul școlar 2024-2025 și ultimele medii de intrare.

De asemenea, sunt disponibile date despre organizarea și desfășurarea admiterii.

Broșura de admitere realizată de IȘJ Alba cuprinde informații legate de admitere și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a.

Completarea opțiunilor în fișele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sâmbătă: Noaptea Muzeelor, la Muzeul de Științele Naturii din Aiud. PROGRAM

Publicat

Aiudenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 18 mai, la Muzeul de Științele Naturii din Aiud, la Noaptea Muzeelor 2024. Cu această ocazie, muzeul va putea fi vizitat gratuit, între orele 14:00 – 22:00. 

„Va fi o zi frumoasă, cu activități pentru toate vârstele:

Citește și Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor. Programul evenimentului

  • 16:00 – 20:00 – Ghidaje realizate de elevi voluntari – Muzeograf pentru o zi
  • 18:00 – 19:00 – recital prof. Marius Moga și elevii Cercul de chitară și muzică
  • Vânătoare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe