Connect with us

Alba

Biletele de avion s-au scumpit în 2021. Românii au plătit cu 35% mai mult față de tariful de anul trecut

Publicat



Preţul mediu al unui bilet de avion plătit de turiştii români în această vară a fost de 147 de euro, în creştere cu 35% faţă de tariful mediu înregistrat în 2020, relevă o analiză de specialitate, întocmită de o platformă de rezervări online.

În această marjă, printre oraşele preferate de români pentru petrecerea concediilor în sezonul estival se află Paris, Londra sau Madrid, însă s-a observat şi o preferinţă clară pentru destinaţii interne.

Din România cea mai mare cerere este spre Cluj-Napoca, mai ales după ce trei festivaluri şi-au anunţat redeschiderea.

„Vânzările de biletele de avion din vara anului 2021 se apropie de nivelul pre-pandemic, deşi efectele pandemiei sunt încă evidente la nivel de industrie.

După ce lockdown-ul global şi nenumăratele schimbări în ceea ce priveşte condiţiile de călătorie au produs efecte dramatice pentru industria de transport aerian de pretutindeni, sezonul estival de anul acesta a venit ca o gură de aer proaspăt pentru jucătorii din turism.

Astfel, compania Vola.ro desemnată în 2019 cea mai de încredere şi cea mai recomandată agenţie de turism online din România, a emis bilete de avion pentru aproape 100.000 de clienţi în perioada…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

România, pe locul 89 între țările preferate de muncitorii străini. Care sunt principalele argumente

Publicat

România, pe locul 89 între țările preferate de muncitorii străini. Tot mai mulți cetățeni ai altor țări sunt tentați de un loc de muncă în țara noastră. Nu doar cei din țările mai puțin dezvoltate sunt interesați de România, ci chiar și unii cetățeni ai țărilor din Europa, consideră că țara noastră este un loc bun pentru a munci. 

România ocupă locul 89 într-un clasament al celor mai atrăgătoare țări pentru cei care vor să lucreze în străinătate, potrivit unei platforme de recrutare online.

Muncitoriidin Pakistan, Italia, Elveția sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

8 idei de amenajare pentru grădină (P)

Publicat

O grădină frumos amenajată poate fi o adevărată oază de liniște și frumusețe. Cu idei creative și puțină planificare, poți transforma orice spațiu într-un colț de rai verde. Iată câteva sugestii pentru a-ți crea propria grădină:

1. Planificare și design

Înainte de a începe orice amenajare în grădină, este esențial să ai un plan bine pus la punct. Alege un stil care să se potrivească cu gusturile și nevoile tale.

Imaginează-ți cum îți dorești să arate grădina ta.

Poți opta pentru un design minimalist, cu linii drepte și plante în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Simpozion despre teologie și medicină la Alba Iulia. Participă reprezentanți ai Bisericii și specialiști din mai multe țări

Publicat

În perioada 13-15 mai 2024, la Alba Iulia se desfășoară a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional de Știință, Teologie și Artă (ISSTA). Tema evenimentului din acest an este Teologie și medicină: dimensiunea bioetică și terapeutică a credinței și a științei”.

Această manifestare academică internațională va reuni nume importante din țară și din străinătate. Vor participa specialiști din domeniul cercetării teologice și al altor discipline socio-umane.

Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că am decis, la îndemnul colegilor mei din PSD și încurajat de mulți oameni din Alba, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe