Connect with us

Alba

”Bloc NATO” la Alba Iulia: Primăria va preda 15 locuințe ANL către Armată. HG aprobată de Guvern

Published

on



”Bloc NATO” la Alba Iulia: Municipiul Alba Iulia va preda 15 locuințe ANL construite pe Strada Lalelelor, către Ministerul Apărării Naționale. O hotărâre de guvern în acest sens, inițiată de MApN, a fost aprobată în ședința de miercuri. 

Predarea-preluarea imobilului se face pe bază de protocol încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Municipiul Alba Iulia, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Adică primăria trebuie să le predea în următoarele…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vouchere sociale de 500 de lei pentru copii. Ce se poate cumpăra cu banii. Anunțul premierului

Published

on

Vouchere sociale de 500 de lei pentru copii: Peste 400.000 de copiii care provin din medii defavorizate vor primi tichete sociale în valoare de 500 de lei. Cu banii se pot cumpăra rechizite şi haine, potrivit unei hotărâri de guvern adoptate în şedinţa de miercuri.

Măsura are drept scop combaterea abandonului şcolar, iar finanţarea va fi asigurată din fonduri europene.

Premierul Marcel Ciolacu a estimat numărul copiilor care vor beneficia de vouchere sociale de 500 de lei la aproximativ 400.000.

„Altă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Rezultat excepțional: Judoka Alexandru Sibișan din Alba Iulia, locul întâi la Campionatul Național Ne Waza U21

Published

on

Albaiulianul Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea/CSM Pitești), a obținut locul 1 la Campionatul Național Ne Waza U21, desfășurat la Izvorani.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme, demonstrând că este cel mai bun sportiv din țară la acest nivel.

Ne Waza este o disciplină a artei marțiale judo care pune accent pe tehnicile de luptă la sol, iar Alexandru a demonstrat o stăpânire foarte bună a acestor tehnici, dar și o pregătire fizică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat: PNL Alba cere demisia suprefectului Sandu Heler. Reamintim că PSD-istul are interdicția de a ocupa o funcție publică!

Published

on

Echipa Partidului Național Liberal Alba le cere socialiștilor Victor Negrescu și Corneliu Mureșan demisia imediată a colegului lor, subprefecul Sandu Heler, găsit de către Agenția Națională de Integritate în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

Prezența lui Sandu Heler în fotoliul de subprefect este o sfidare a PSD la adresa fiecărui cetățean al județului și o pată negră pe tot ceea ce înseamnă respectarea principiilor democrației.

Ascunși în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Guvernul a adoptat o măsură care vizează toți vârstnicii din România. Grila de evaluare a nevoilor intră în vigoare în martie 2025

Published

on

Guvernul a adoptat noua grilă națională de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice, care nu mai fusese revizuită de 24 de ani. Noua grilă se va aplica de la 1 martie 2025, potrivit Agerpres. 

Grila naţională de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice a fost simplificată de Guvern, la propunerea Ministerului Muncii.

Instrumentele standard de evaluare a nevoilor acestor persoane, respectiv criteriile de încadrare în grade de dependenţă şi fişa de evaluare socio-medicală au fost revizuite, a anunţat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading