Connect with us

Alba

Bugetarii mai au la dispoziție doar o săptămână pentru a utiliza voucherele de vacanță emise în anii precedenți

Publicat


Angajații din sectorul public mai au la dispoziție doar o săptâmână pentru a utiliza voucherele de vacanță emise în anii precedenți, inclusiv pentru rezervări cu plata în avans.

Potrivit reprezentanților Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 mai sunt valabile doar până la data de 30 iunie a.c., așa cum prevede Ordonanța de Urgență nr. 131/2021 privind modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

Măsura de prelungire a termenelor a fost adoptată pentru a contribui la refacerea forței de muncă, precum și pentru a diminua efectele pandemiei asupra acestui sector.

Astfel, persoanele care nu au utilizat…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

soare meteo vremea prognoza anm

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO „Militar pentru o zi”: Specificul armei geniu, prezentat elevilor de la Colegiul Militar din Alba Iulia

Publicat

Elevii claselor a IX-a B și E de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de locotenentul Cătălin Bobar și diriginta Maria Teglaș, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la proiectul „Militar pentru o zi”, derulat de Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia cu ocazia aniversării Zilei Forțelor Terestre.

Potrivit reprezentanților Colegiului Militar din Alba Iulia, în Poligonul de garnizoană Micești le-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Zece dintre ei, lăsați fără permise

Publicat

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. În perioada 15-21 aprilie, polițiștii rutieri din Alba au desfășurat operațiunea ROADPOL Speed, o inițiativă a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră.

Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe