Connect with us

Alba

Cadouri de Valentine`s Day: la ce trebuie să fie atenți cumpărătorii, pentru a evita surprizele neplăcute. Recomandări ANPC

Publicat


Cadouri de Valentine`s Day și Dragobete, în luna îndrăgostiților. Românii care cumpără cadouri în februarie, pentru cei dragi, trebuie să fie atenți la anumite aspecte, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, transmite recomandări cumpărătorilor.

”La cumpărarea diverselor sortimente de bomboane și ciocolată, pentru a nu le fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe 14 străzi și tronsoane la Alba Iulia. Care este valoarea investiției prin PNRR

Publicat

alba iulia cetate

La Alba Iulia, rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe alte 11 străzi și trei tronsoane. Finanțarea investiției este din fonduri PNRR.

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat că valoarea totală a investiției este de 7,78 milioane lei. Lucrările se vor desfășura în cadrul a două proiecte.

”Încă 11 străzi și 3 tronsoane din Alba Iulia vor beneficia de rețele de apă și canalizare, grație unei investiții de peste 1,5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Calendar Evaluare Națională 2024 clasele a II-a, a IV-a, a VI-a stabilit de Ministerul Educației. Testări pentru elevi în luna mai

Publicat

Calendar Evaluare Națională 2024 clasele a II-a, a IV-a, a VI-a. Ministerul Educației a stabilit, prin ordin, datele la care se vor desfășura testările pentru elevi în acest an. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Testările se vor organiza în luna mai. Rezultatele testelor nu se fac publice, nu se notează cu calificative, nu se trec în catalog.

Acestea sunt comunicate părinților. Pe baza acestor rezultate se fac…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la stat. POSTURI disponibile în Alba, la instituții publice. LISTA, condiții pentru candidați, calendarul concursurilor

Publicat

Angajări la stat. În următoarea perioadă sunt organizate concursuri în mai multe instituții publice din județul Alba. Sunt vacante unele posturi din administrație.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat: Alba Iulia

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

  • medic specialist anestezie terapie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba. Lucrări programate până în 1 martie

Publicat

sediul electrica

În mai multe localități din județul Alba vor fi întreruperi în furnizarea energiei electrice. Acestea sunt cauzate de lucrări pentru întreținerea rețelei.

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de mentenanță a rețelei în județul Alba.

Vor fi întreruperi de curent în Aiud și în alte localități din județ.

Pentru derularea lucrărilor, sunt necesare opriri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe