Connect with us

Alba

Călin Matieș: ”Vinovații să plătească la pușcărie! Le promit că nu îi voi vizita la Aiud pe cei care ne ucid românii în spitale”

Publicat


Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, cere oficial demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în contextul tragediei de la ”Matei Balș”. Mai spune că a cerut situația la zi a tuturor instituțiilor sanitare din județul Alba și progresele făcute în fiecare dintre ele în ultimele 2 luni.

De asemenea, va iniția un proiect de lege pentru dotarea spitalelor cu instalații de detectare și stingere a incendiilor.

”Astăzi am cerut în mod oficial să cadă câteva capete, pentru drama celor care au murit în chinuri groaznice într-un spital, care ar fi trebuit să îi redea sănătoși familiilor lor. I-am cerut oficial demisia ministrului Voiculescu!

Vinovații? Sunt mulți. Foarte mulți. Printre care și cei care conduc astăzi destinele acestei țări.

Țin minte că, la Colectiv, măcar a căzut un guvern… Astăzi, la o dramă la fel de mare, dar poate chiar ceva mai nedreaptă (de data aceasta niște români au murit carbonizați într-un spital, nu într-un club privat)  președintele țării se dă cu schiurile, premierul Cîțu (PNL) nu are nicio mustrare de conștiință, iar ministrul Sănătății (USR) se spală pe mâini de sângele pacienților carbonizați…

Știu: demisia lui Ponta nu a rezolvat problemele sistemului de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Impact între două autovehicule

Publicat

ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Un accident rutier s-a produs luni dimineața, pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, în zona localității Dumbrava. 

Potrivit CNAIR, circulația rutieră este blocată la km 61+000, pe banda 2, calea 2 (sensul Turda – Sebeș), din cauza unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Se circulă pe banda 1.

La fața locului sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

vreme meteo umbrela ploaie ploua

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Materie și Icoană”, expoziție în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Publicat

materie si icoana

Grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va găzdui miercuri de la ora 11.00,  vernisajul expoziției documentare „Materie și Icoană”, care va fi la dispoziția publicului până în data de 15 mai 2024. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Expoziția valorifică rezultatele unui proiect de cercetare care a adunat în jurul icoanelor transilvănene specialiști din diverse domenii (conservare-restaurare, știința patrimoniului,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe