Connect with us

Alba

Campanie de colectare gratuită, la Alba Iulia, a deșeurilor voluminoase sau periculoase. Ce gunoaie pot fi aruncate, când și unde

Published

on



La Alba Iulia urmează o campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, dar și periculoase. Mai exact la containerele speciale se pot arunca: bucăți de mobila, canapele, obiecte sanitare, de la vase de toaletă la căzi. 

De asemenea se pot arunca și baterii, acumulatori, solvenzi, acizi, cutiide vopsea sau alte recipiente. Perioada de colectare este între 15 și 29 octombrie. Mai jos, în grafic sunt zonele și zilele în care vor fi amenajate puncte de colectare a deșeurilor periculoase.

Ce deșeuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Misiune de salvare la Câmpeni: Pompierii intervin pentru extragerea unei persoane de sub un autoturism

Published

on

Misiune de salvare la Câmpeni: Pompierii din oraș intervin de urgență, vineri, 11 octombrie, în jurul orei 16.40, pentru salvarea unei persoane. 

Intervenția are loc în satul Danduț, oraș Câmpeni. din primele date o persoană a fost prinsă sub un autoturism. La fața locului intervin pompierii pentru extragerea acesteia de sub fiarele mașinii.

Misiunea pompierilor care intervin cu o autospecială și un o ambulanță SMURD este în dinamică. Știre în curs de actualizare.

 


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Proiectul de amenajare a zonei Lacului Chereteu din Blaj, admis la finanțare. Cât va costa și ce va presupune

Published

on

Proiectul de amenajare a zonei Lacului Chereteu din Blaj, care va include printre altele crearea unui parc tematic – senzorial și a unui parc terapeutic, a fost admis la finanțare, a anunțat vineri primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Proiectul are o valoare de 10,44 milioane de lei, din care peste 8,5 milioane de lei reprezintă fonduri europene. 

 

„Vești foarte bune pentru municipiul Blaj! Proiectul „Reconversia funcțională a zonei Lacului Chereteu”, în valoare de peste 10,4 milioane lei, a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi și permise reținute

Published

on

Sute de mașini și persoane au fost verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. În total, aceștia au dat amenzi de aproape 15.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 361 de verificări de persoane și 206 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 79 de bateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: BCCO Alba Iulia a ajutat la destructurarea unei grupări mafiote care a înșelat bănci cu peste 15 milioane de lei

Published

on

Polițiștii de la BCCO Alba Iulia au ajutat la destructurarea unei grupări mafiote care a prejudiciat unități bancare cu suma de 16.000.000 de lei. Este vorba despre un grup infracțional organizat de aproape 20 de persoane care a fost destructurat joi, 10 octombrie. 

BCCO Alba Iulia a ajutat la acțiunea de reținerea a celor ce formau grupul infracțional. Potrivit DIICOT în urma perchezițților au fost reținuți 14 inculpați, iar alți 4 au fost puși sub control judiciar.

După cele 19 percheziții realizate,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading