Connect with us

Alba

Campioană la 15 ani. Jucătoarea de tenis din Sebeș, Giulia Pienariu, a câștigat un trofeu important la Cluj-Napoca

Published

on



Campioană la 15 ani: Tânăra jucătoare de tenis din Sebeș, Giulia Pienariu, în vârstă de 15 ani, a câștigat un important turneu de tenis desfășurat la Cluj-Napoca. 

Turneul s-a desfășurat în perioada 14-16 septembrie 2024. Giulia Pienaru și-a adjudecat trofeul Marc – Cupa LEVIS automobile, la categoria 18 ani fete.

Din această toamnă, Giulia a început studiile la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, fiind pasionată de limbi străine.

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare

Published

on

Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare. Linia ce traversează marginea sudică a Munților Trascău, pe valea râului Ampoi, a fost inaugurată în 22 septembrie 1895. 

Linia a fost construită de către „Societatea Anonimă a Căii Ferate Locale Alba Iulia – Zlatna”, după un proiect realizat de un inginer austriac. Aceasta avea un ecartament îngust, de 760 mm (linia normală având un ecartament de 1.435 mm).

Vezi și FOTO: Cum era o cursă cu Mocănița, între Alba...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea se schimbă radical: Temperaturile scad brusc, cu peste 10 grade. Prognoza meteo în România, pentru 23–29 septembrie 2024

Published

on

Vremea se schimbă radical. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade. Prognoza meteo săptămâna 23 – 29 septembrie.

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi una foarte caldă, cu temperaturi de vară. Totuși, în weekend vremea se schimbă radical.

În mare parte din țară vor veni ploi însemnate cantitativ. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade Celsius.

Potrivit prognozemeteo.ro, chiar dacă în ultima săptămână din septembrie vom avea parte de zile frumoase, cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sâmbătă: Alba Iulia City Race 2024. Sute de alergători vor lua startul în cinci curse cu nivel diferit de dificultate. Program

Published

on

Sute de alergători vor lua startul la Alba Iulia City Race, o competiție devenită deja tradiție pentru Cealaltă Capitală. Evenimentu va avea loc în weekend-ul viitor.

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie. Organizatorii au stabilit cinci trasee de alergare, fiecare cu un nivel diferit de dificultate și distanță.

Este vorba despre un traseu de 21 de kilometri, altul de 11 kilometri, o cursă populară de cinci kilometri și una de familie, de doi kilometri și jumătate. De asemenea este disponibil și o cursă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia

Published

on

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia, în perioada 22-30 septembrie.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia au transmis că în toate parohiile eparhiei Alba Iuliei se desfășoară o colectă de bani ”pentru sprijinirea fraților noștri greu încercați de inundațiile devastatoare care au lovit județele Galați și Vaslui”.

Comunicat de presă

”În aceste vremuri de încercare, Biserica își arată, ca întotdeauna, dragostea și grija...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement