Connect with us

Cluj

Campionul european de tineret la tenis de masă, clujeanul Rareș Șipoș: „Obiectivul meu principal este CE de seniori de la Cluj”

Publicat


Clujeanul Rareș Șipoș a afirmat că își dorește un rezultat cât mai bun la Campionatul European de Seniori de la Cluj din toamna anului 2021. Printre cele mai importante rezultate din 2020 obținute de sportiv se numără medalia de aur în proba de dublu, alături de Cristian Pletea, și argintul în proba de simplu la Campionatul European de la Varazdin (n.r.: Croația).

Declarația sportivului

„Obiectivul principal pentru mine este Campionatul European de Seniori care se va desfășura la Cluj, acolo unde sper eu ca împreună cu Ovidiu (n.r.: Ionescu), Huni (n.r.:Szőcs), Cristian Pletea să reușim o figură frumoasă.

De multe ori am demonstrat în Bundesliga că putem să ne batem de la egal la egal cu absolut orice jucător.

Noi suntem o echipă unită și eu cred în antrenorii noștri, echipa noastră. Dacă nu la Cluj, într-o bună la zi, vom face o figură frumoasă”, a declarat sportivul.

 Campionatele Europene de Tenis de Masă, seniori, echipe, se va desfășura la sfârșitul lunii septembrie în România, la Cluj Napoca.

România, țară gazdă, dar și deținătoarea trofeului la fete, este direct calificată la turneul final de la Cluj Napoca, cu ambele echipe, băieți și fete.