Connect with us

Alba

Când vine pensia pe octombrie 2024, prin poștă și pe card. Pensionarii care au contestat calcului vor primi decizii revizuite

Published

on



Când vine pensia pe octombrie prin poștă sau pe card. Este a doua lună în care cea mai mare parte a pensionarilor din România își primesc pensiile majorate. Banii trebuie să intre în prima parte a lunii, la date diferite pentru cei care le primesc prin poștă față de cei care le primesc direct pe card. 

Pensia va fi virată pe card între 9 și 11 octombrie, în funcție de banca la care fiecare pensionar își are cardul.

Când vine pensia pe octombrie prin poștă: Cei care își primesc pensiile prin Poșta...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Un șofer a dat nas în nas cu polițiștii, după ce a intrat pe interzis pe un bulevard din Alba Iulia

Published

on

Un șofer a fost surprins marți dimineața în timp ce circula pe interzis, pe banda exclusivă pentru autobuze de pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia. 

Conducătorul auto, care se deplasa dinspre Gară spre Prefectură pe banda dedicată transportului public, a dat nas în nas cu un echipaj de Poliție, în zona intersecției cu strada Crișanei.

Incidentul a fost surprins de către un alt participant la trafic cu o cameră de bord incidentul și a postat pe un grup de pe rețeaua Facebook.

Reamintim faptul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Poştaşii vor putea încasa datoriile la stat ale contribuabililor care beneficiază de amnistia fiscală

Published

on

Poştaşii vor putea încasa datoriile la stat ale contribuabililor care beneficiază de facilităţile ordonanţei privind amnistia fiscală. Asta prevede un proiect de ordonanţă de urgenţă publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Compania Naţională „Poşta Română” SA, în baza unei convenții cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, va transmite o scrisoarea de informare privind beneficiile şi condiţiile de accesare a facilităţilor fiscale, inclusiv cuantumul total al obligaţiilor bugetare...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Furtuna Ashley va lovi Europa de la vest la est. Ce efecte va avea în România: val de aer polar din weekend

Published

on

Furtuna Ashley va lovi Europa de la vest la est, la acest sfârșit de săptămână și va aduce frigul de pe o zi pe alta, dar și vânturile reci. Efectele se vor vedea începând de joi, când un front de aer rece de origine maritim polar va traversa continentul de la vest spre est. În România, vremea rece se va resimți deja în weekend. 

Furtuna Ashley va aduce vânt puternic cu rafale de peste 100 – 120 de kilometri la oră, diferențe termice de la o zi la alta, averse, vijelii și ninsori în zonele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Accident cu patru femei rănite, provocat de o tânără de 19 ani din Bistra. Dosar penal pentru vătămare din culpă

Published

on

Accident cu patru femei rănite, provocat de o tânără de 19 ani din Bistra. Aceasta era la volan, iar celelalte trei femei se aflau în mașină cu ea. 

Polițiștii au transmis că tânără de 19 ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localității Izvorul Ampoiului, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto precum și două tinere 18 și 19 ani precum și o femeie de 50 de ani, au suferit leziuni...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement