Connect with us

Eveniment

Caravana vaccinării la Rășinari – Doritorii se pot imuniza cu Pfizer sau Moderna

Published

on



Cetățenii din Rășinari se pot vaccina cu serul Pfizer chiar în comună

Pentru rășinărenii care doresc să se vaccineze anti-Covid, Primăria comunei Rășinari în parteneriat cu DSP Sibiu va organiza un centru mobil – CARAVANĂ la Răşinari.

”Cine doreşte se poate înscrie la nr. tel.: 0730 654215 urmând ca după aceea să se stabilească data pentru vaccinare. Vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer sau Moderna.”, transmite primarul comunei Rășinari, Bogdan Bucur

data-ad-slot=”4949109893″
data-ad-format=”autorelaxed” data-full-width-responsive=”true”>

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Curtea de Apel Cluj a admis recursul rectorului USAMV Cornel Cătoi. A fost repus în funcție

Published

on

Cornel Cătoi, rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, USAMV, a repus în funcție.

Cornel Cătoi a fost suspendat din funcție de Tribunalul Cluj pe 24 iunie, ca urmare a unui proces…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Noi avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente, în Alba și alte județe din țară. Unde va fi Cod Roșu

Published

on

Meteorologii au actualizat și extins duminică avertizările de ploi torențiale și abundente. Astfel, județul Alba se află duminică sub Cod Galben și Portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ. 

În județul Galați, în noaptea de duminică spre luni este în vigoare o avertizare Cod Roșu de ploi torențiale. Ploi însemnate cantivativ, ninsori și intensificări ale vântului la munte sunt așteptate în mai multe județe din țară, până marți dimineața. 

Autoritățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat Mircea Hava: Grupul PPE cere ca Uniunea Europeană să urgenteze ajutorul financiar pentru victimele inundațiilor

Published

on

Așa cum am văzut cu toții, luna septembrie a semănat dezastru în mai multe țări din Europa, între care România, Polonia, Cehia, Austria, Slovacia sau Germania. Ploi torențiale și inundații au dus la moartea a peste 20 de persoane și la distrugeri materiale fără precedent în ultima perioadă.

Realitatea ne demonstrează, încă o dată dacă mai e cazul, că reacția UE în fața unor asemenea calamități trebuie ferm îmbunătățită, pentru a ne putea proteja cât mai bine cetățenii aflați în grea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, reprogramat din cauza ploii

Published

on

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, care urma să aibă loc duminică, 29 septembrie, de la ora 12:00, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, din cauza condițiilor meteo, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Potrivit programului oficial, spectacolul urma să fie oferit de Garda Mică (13 persoane și 3 cai), pe pietonala Mihai Viteazul, între porțile a IV-a și a III-a, cu ceremonial de schimb de gardă la ambele porți.

Ceremonialul schimbului de gardă adună în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement