Connect with us

Eveniment

Cartierul din Șura Mică rupt de lume – Fără internet de zece ani din cauza Primăriei

Publicat


De câțiva ani în satele și comunele din jurul Sibiului se construiesc cartiere noi de case. Oamenii se mută acolo în speranța că vor scăpa de agitația orașului, dar cu promisiunea că vor avea parte de aceleași condiții ca în oraș. Cei care s-au mutat în Cartierul Tineretului din Șura Mică însă se ”chinuie” de ani de zile cu conexiunea la internet. Și asta din cauza faptului că niciun operator nu poate trage fibra optică în zonă din cauză că nu există infrastructura necesară, infrastructură care ar trebui pusă la dispoziție de primărie.

Primele case noi au început să apară în Șura Mică din anul 2010. Fiind un cartier nou, toată infrastructura ar fi trebuit gândită de la bun început, inclusiv cea pentru cablurile de televiziune și…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Lista NEAGRĂ a „Bursucului”. Cine mai PLEACĂ de la CFR Cluj din vară

Publicat

De când patronul Varga a anunțat cu surle și trâmbițe că Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj (fapt neconfirmat până acum), s-au vehiculat mai multe nume care ar fi pe „lista neagră” a „Bursucului”.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ploaia de meteori Lyride: Fenomen astronomic spectaculos, pe cerul României, în această noapte

Publicat

Ploaia de meteori Lyride: Fenomen astronomic spectaculos, pe cerul României, în această noapte. Lyridele pot fi observate foarte bine în luna aprilie.

Faza maximă de manifestare a curentului de meteori Lyridele este în noaptea de 21/22 aprilie în acest an, transmite Agerpres.

În fiecare an, începând cu luna aprilie, pe cerul nopţilor încep să-şi facă apariţia ploile de meteori (denumirea ştiinţifică a „stelelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Exponatul lunii aprilie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeş, o bijuterie veche de 4.000 de ani

Publicat

Exponatul lunii aprilie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeş este un ac cu capul discoidal, o bijuterie veche de 4.000 de ani. Acul a fost descoperit la Sebeş „Podul Pripocului”  într-o aşezare de epoca bronzului aparţinând fazei a II-a a culturii Wietenberg.

Piesa a fost descoperită în anul 1960 în urma cercetărilor întreprinse de muzeul sebeşean, în colaborare cu Institutul de Arheologie din Cluj.

Acul, confecţionat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

INCENDIU în Stejăriș, județul Cluj. A luat FOC o casă de locuit. O femeie de 80 de ani a MURIT

Publicat

Un incendiu a avut loc, sâmbătă seara, în loc. Stejăriș din jud. Cluj. A luat foc o casă de locuit. O femeie de 80 de ani a murit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați în această…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe