Connect with us

Eveniment

Cascadorie la 82 de ani pe o șosea din municipiul Brașov

Publicat



Un accident rutier a avut loc joi în municipiul Brașov. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit două mașini parcate și s-a răsturnat.

Conform IPJ Brașov, în jurul orei 13.25, un bărbat în vârstă de 82 ani, care conducea un autovehicul pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov, a lovit două autovehicule parcate, ulterior răsturnându-se.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cifrele de şcolarizare pentru anul şcolar și universitar 2024 – 2025, aprobate de Guvern

Publicat

Guvernul a aprobat în ședința de joi cifrele de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat şi pentru învățământul superior de stat, în anul şcolar/universitar 2024 – 2025. 

Astfel, printr-o hotărâre au fost stabilite numărul de locuri disponibile pentru școlarizarea copiilor, elevilor și studenților pentru anul școlar/universitar 2024-2025, inclusiv pentru etnici români din afara granițelor, cetățeni români cu domiciliul stabil în străinătate și pentru cetățeni străini în baza documentelor bilaterale în vigoare și a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vasile Țopa, reales ca rector al UTCN. Cu sprijinul Centrului Universitar Nord de la Baia Mare

Publicat

Vasile Țopa a câștigat, joi, un nou mandat de rector al UTCN, pentru o perioadă de 5 ani, la alegerile desfășurate în cadrul universității.

Potrivit unor surse, Vasile Țopa ar fi obținut 348 de voturi, în timp…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Începe plata subvenției de 100 euro în sectoarele vegetal, suin și avicol. Precizările ministrului Agriculturii

Publicat

Începe plata subvenției de 100 euro în sectoarele vegetal, suin și avicol. Guvernul a aprobat în ședința de joi, 16 mai, o hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară pentru suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Prin actul normativ a fost alocată suma de 1.000.000.000 lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru menținerea nivelului sprijinului unitar de 100 euro pe hectar, respectiv pe UVM (sectoarele suin și avicol), precum și pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Aproape 115.000 de lei, la concertul caritabil pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor”

Publicat

Un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor” din Sânnicoară, a avut loc la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe