Connect with us

Alba

Cât va costa salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, în următorii 5 ani. Licitație, lansată de Primărie

Publicat



Salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, în următorii 5 ani. Primăria Alba Iulia a lansat marți o licitație pentru concesionarea serviciului public de salubrizare stradală, curățarea și transportul zăpezii de pe străzile din municipiu, pentru următorii cinci ani. Pentru prestarea serviciilor, administrația locală alocă peste 33,5 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 10 septembrie, în SEAP, o licitație pentru delegarea gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Eclipsă de Lună, în această noapte, vizibilă și din România. De la ce oră poate fi observat fenomenul astronomic

Publicat

Eclipsă de Lună vizibilă și din România, în această noapte. Fenomenul astronomic poate fi observat din mai multe locații din țară.

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri). Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.

Pe 18 septembrie este faza de Lună Plină la 05 h 34 m (ora pentru Bucureşti), potrivit astro-urseanu.ro. Pe tot parcursul nopţii, planeta Saturn se va afla în dreapta lunii.

Eclipsa este vizibilă în România…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Aiudeanul Levente Polgar, mărturii la finalul cursei Tor des Geants 2024: Am plecat către infern, și da, la propriu a fost infern!

Publicat

Ultramaratonistul Levente Polgar din Aiud a vorbit despre experiența pe care i-a oferit-o cel mai dur ultramaraton din lume.

Este vorba despre TOR 330,  Tor des Geants 2024. Sportivul a terminat pe locul 395, fără echipă de suport fizic pe traseu, ceea ce constituie o performanță extraordinară.

El a descris pe contul său de Facebook condițiile prin care a trecut pe parcursul cursei: ”Am plecat către infern, și da, la propriu, a fost infern! Mai dur și mai groaznic nu am văzut niciodată”.

Competiția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Anvelope auto semnalate în Sistemul European de Alerte cu risc de leziuni și accidente. Sunt vândute în magazine sau online

Publicat

Anumite anvelope auto pot prezenta risc de utilizare. Acestea sunt semnalate în Sistemul European de Alerte, atenționează InfoCons.

Toate produsele identificate în sistemul european de alertă au un grad de risc direct. Produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare, potrivit sursei citate.

Acestea pot prezenta risc de leziuni sau accidente din cauza defectelor de fabricare.

Anvelope auto semnalate în Sistemul European de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Roxana Mînzatu va fi numită vicepreședintă a Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată de un român, la nivel european

Publicat

Roxana Mînzatu va fi vicepreședinta Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată vreodată la nivel european de un român.

Ea va fi primi portofoliul Competențe și Educație, Locuri de muncă, Drepturi sociale și demografie în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen.

Informația a fost publicată de G4Media, care citează surse oficiale.

Roxana Mînzatu (44 de ani) este comisarul european propus de România, după ce șefa Comisiei Europene a cerut țării noastre o femeie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate