Connect with us

Alba

Cătălin Drulă și-a anunțat candidatura la președinția USR: ”este nevoie de o mână hotărâtă pe volan”

Publicat


Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, sâmbătă, candidatura la conducerea formaţiunii, afirmând că livrează rezultate concrete, „nu bla-bla steril”, iar partidul are nevoie de organizare şi „o mână hotărâtă pe volan”.

„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre”, a scris Drulă pe Facebook.

El a arătat că puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare, iar politica „pe persoană fizică” nu are rezultate durabile.

„În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipa. Vedetismul şi politica pe persoana fizica nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: Activități de grădinărit și învățare practică

Publicat

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș. Copiii s-au implicat în activități de grădinărit și au învățat practic din ce este compus solul. 

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleseriu” Sebeș au realizat un proiect inedit numit „Grădina Comunitară”, în care fiecare s-a implicat în aranjament și design ambiental.

Prima activitate a constat în reconstituirea într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezlegări”

Publicat

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fermele mici vor fi exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme europene. Măsură în Parlamentul UE

Publicat

Fermele mici vor fi exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme europene. Măsura, aprobată de parlamentarii europeni, mai trebuie să treacă de Comisie, însă aceasta va fi o formatitate pentru că există un consens pe ea. 

Parlamentarii europeni au aprobat o revizuire a politicii agricole comune (PAC) pentru a uşura sarcina administrativă pentru fermierii din UE.

La vot au fost 425 voturi „pentru”, 130…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Accident într-un sens giratoriu din Alba Iulia. Două mașini implicate: una s-a oprit în cărămizi

Publicat

Un accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul orei 20:00, în Alba Iulia. Două mașini s-au tamponat în sensul giratoriu de la intersecția Străzii Moților cu Strada Doinei. 

Una dintre mașini s-a oprit în cărămizile din mijlocul sensului giratoriu.

Potrivit unui cititor Alba24, traficul a fost perturbat pentru o perioadă de timp, însă a fost reluat rapid.

Nu s-au înregistrat victime, însă mașinile au suferit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe