Connect with us

Alba

Câte cereri de recalculare a pensiilor au fost depuse: Răspunsul șefului Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu

Publicat



Câte cereri de recalculare a pensiilor au fost depuse? Răspunsul a venit de la șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, într-o conferință de presă care a avut loc marți. 

Ar fi vorba despre un număr de 62.600 cereri de revizuire a deciziilor de recalculare a pensiilor care au fost depuse la casele teritoriale de pensii.

2.853 de decizii urmează a fi revizuite în cel mai scurt timp, respectiv 0,062% din totalul celor trimise pensionarilor, a declarat marţi preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tânăr care a furat zeci de cartușe de țigări dintr-un magazin din Alba Iulia, trimis în judecată. ce pagubă a produs

Publicat

Un tânăr care a furat aproape 100 de cartușe de țigări dintr-un magazin de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia va fi judecat. 

Acesta a fost recent trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 11 septembrie 2024, când dosarul a trecut de stadiul de cameră preliminară. 

Faptele pentru care tânărul va fi judecat au avut loc în data de 27 octombrie 2022. Atunci acesta a reușit să fure dintr-un magazin zeci de cartușe de țigări darși câteva sute de lei.

Pe scurt,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Proiect pentru continuarea lucrărilor de restaurare și consolidare a unor clădiri din cadrul Mănăstirii Râmeț. Licitație, în SEAP

Publicat

Proiect pentru continuarea lucrărilor de restaurare a unor clădiri din cadrul Mănăstirii Râmeț. Compania Națională de Investiții alocă 250.000 de lei pentru actualizarea unor documentații pentru continuarea lucrărilor de restaurare și consolidare rămase de executat la muzeul, clădirea paraclis și clădirea centralei termice, din cadrul Ansamblului Mânăstirii Râmeț.

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat pe 10 septembrie, în SEAP, o licitație pentru actualizare studii, expertiză tehnică și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Locuri de muncă la stat în Alba: Se caută medici, inspectori, paznici, muncitori, șoferi în armată și asistenți sociali. Condiții

Publicat

Angajări la stat. În perioada septembrie-octombrie sunt disponibile mai multe posturi în instituții publice din județul Alba. Sunt organizate concursuri, pentru ocuparea acestora.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat. Alba Iulia

Primăria Municipiului Alba Iulia

  • medic – Serviciul public de asistență medicală

Condiții: diplomă de licență în specialitatea medicină…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mai multe unități de învățământ din Alba au fost verificate de reprezentanții ISU Alba. Inspectorii au dat amenzi de 9000 de lei

Publicat

Cinci unități de învățământ au fost verificate de inspectorii de la ISU Alba, la început de an școla. În urma acțiunilor de control au fost descoperite aproape 40 de probleme și au fost date patru amenzi. 

Acțiunile au avut loc în perioada 9 – 13 septembrie 2024, iar rezultatul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă din data de 14 septembrie.

În perioada 9 – 13 septembrie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a derulat mai multe acțiuni orientate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate