Connect with us

Alba

Cazul muncitorului electrocutat la Alba Iulia: Șeful DSP Alba și fostul arhitect șef al municipiului, trimiși în judecată

Publicat



Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, fostul arhitect șef al orașului, Alexandru Romanițan, șeful DEER, Muntean Achim Daniel și încă o persoană fizică, au fost trimiși în judecată, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Aceștia au calitatea de inculpați într-un dosar de vătămare corporală, dosarul fiind înregistrat în data de 10 septembrie 2024, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Este vorba despre un accident de muncă, în care un muncitor a fost electorcutat în urmă cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Anvelope auto semnalate în Sistemul European de Alerte cu risc de leziuni și accidente. Sunt vândute în magazine sau online

Publicat

Anumite anvelope auto pot prezenta risc de utilizare. Acestea sunt semnalate în Sistemul European de Alerte, atenționează InfoCons.

Toate produsele identificate în sistemul european de alertă au un grad de risc direct. Produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare, potrivit sursei citate.

Acestea pot prezenta risc de leziuni sau accidente din cauza defectelor de fabricare.

Anvelope auto semnalate în Sistemul European de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Roxana Mînzatu va fi numită vicepreședintă a Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată de un român, la nivel european

Publicat

Roxana Mînzatu va fi vicepreședinta Comisiei Europene, cea mai importantă funcție ocupată vreodată la nivel european de un român.

Ea va fi primi portofoliul Competențe și Educație, Locuri de muncă, Drepturi sociale și demografie în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen.

Informația a fost publicată de G4Media, care citează surse oficiale.

Roxana Mînzatu (44 de ani) este comisarul european propus de România, după ce șefa Comisiei Europene a cerut țării noastre o femeie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Abrud, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat din Abrud s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost depistat în trafic, la un control derulat de polițiști în oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, 16 septembrie, în jurul orei 9.50, polițiștii rutieri din Abrud au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 47 de ani, din Abrud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la spital unde i-au fost recoltate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Intervenție a pompierilor în centrul municipiului Alba Iulia. Elemente de acoperiș instabile, la clădirea Curții de Apel

Publicat

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine marți în municipiul Alba Iulia cu o autoscară, au anunțat reprezentanții ISU Alba. 

Intervenția are loc în Piața I.C. Brătianu, la clădirea în care are sediul Curtea de Apel.

Pompierii încearcă îndepărtarea unor elemente de acoperiș, care sunt instabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate