Connect with us

Alba

Cazul unui pădurar care primea șpagă cafea și bani: Probe obținute de procurorii din Alba, anulate: L-au filmat cu camera ascunsă

Publicat



Mai multe probe într-un dosar de luare de mită în formă continuată au fost anulate de Tribunalul Alba. Este vorba despre cazul unui pădurar care primea șpagă. 

Mai exact în schimbul spăgii pe care o primea, lăsa persoane să taie din fondul forestier pe care îl păzea. La un moment dat una dintre persoane a mers la poliție și l-a denunțat pe pădurar. 

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba….

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;

Arta animației,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Spitalului Matei Balș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Termenul pentru situațiile financiare anuale: ANAF a anunțat data până la care trebuie depuse

Publicat

Termenul pentru situațiile financiare anuale: ANAF a anunțat data până la care trebuie depuse.

Termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale pentru firme este 29 mai, a anunțat Ministerul Finanțelor și ANAF.

„Pentru aplicarea în anul fiscal 2024 a sistemului de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor, în ceea ce privește îndeplinirea condiției prevăzute de art. 47 alin. (1) lit. i) din Codul fiscal, referirea la situațiile financiare anuale privește doar persoanele juridice române care nu au depus situațiile financiare corespunzătoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Ce semnifică data de 8 mai în istoria acestei organizații

Publicat

Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii este sărbătorită în fiecare an pe 8 mai pentru a marca nașterea mișcării Crucii Roșii.

Acest eveniment internațional recunoaște contribuțiile semnificative ale organizațiilor Crucii Roșii și Semilunii Roșii la furnizarea de ajutor umanitar, asistență medicală și protecție pentru cei aflați în dificultate în întreaga lume. Iată mai multe informații despre Ziua Mondială a Crucii Roșii:

Originea mișcării Crucii Roșii: Mișcarea Crucii Roșii a fost fondată de Henri Dunant în 1863, după ce a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe