Connect with us

Alba

Cazurile de urși care se apropie de zone locuite, mai ales la munte. Avertizările jandarmilor din Alba pentru locuitori și turiști

Publicat



sCazurile de urși care se apropie de zone locuite, în special la munte. Jandarmii din Alba transmit avertizări pentru locuitori și turiști, în perioada concediilor.

De la începutul anului, în Alba au fost înregistrate 15 apeluri la 112, care au semnalat prezența unor animale sălbatice (urs) în apropierea locuințelor.

Jandarmeria Alba...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Nicolae Ciucă este candidatul PNL la prezidențiale. El a fost votat joi în unanimitate de Biroul Politic Național

Publicat

Nicolae Ciucă este candidatul PNL la prezidențiale. El a fost votat joi în unanimitate de Biroul Politic Național, format din liderii PNL.

Numirea lui drept candidat al liberalilor mai are nevoie formal de aprobarea Consiliului Național al partidului.

BPN al PNL a votat depunerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la Consiliu Naţional al liberalilor, pentru alegerile prezidenţiale. Consiliul ar urma să aibă loc pe data de 15 septembrie.

Consiliul Național al PNL va convoca aproximativ 1.400 de delegați liberali din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Accident mortal pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj. Victima, un diplomat ungar acreditat în România

Publicat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut joi pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj. Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața. Acesta este diplomat ungar acreditat în România.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un camion încărcat cu lemne, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Zoriţa Mircov.

Primele date au arătat că şoferul camionului a pătruns pe contrasens şi a izbit mai multe autoturisme.

În urma impactului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: O nouă școală smart la Ciugud. Primăria a semnat contractul de 9 milioane de euro pentru construirea unității. Cum va arăta

Publicat

O nouă școală smart la Ciugud. Primăria Ciugud a semnat contractul de peste 9 milioane de euro, pentru construirea unei noi școli smart în comună. Aceasta va fi independentă energetic. Unele clase vor avea perete tip cortină, ce vor putea fi deschise pentru predare în natură.

Este cea mai importantă investiție în educație din istoria comunei.

Contractul de finanțare a fost semnat la București de ministrul Educației, Ligia Deca și primarul Ciugudului, Gheorghe Damian. Cea mai mare parte a fondurilor vor fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Casa Verde Fotovoltaice 2024. Când vor putea fi depuse cereri de finanțare. Buget, reguli, noutăți în cadrul programului

Publicat

Casa Verde Fotovoltaice 2024. Programul începe pe 6 septembrie cu sesiunea de înscriere a instalatorilor, a anunțat joi preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Din 27 septembrie vor putea aplica şi persoanele fizice pentru a primi finanţare.

“Ne pregătim de o nouă sesiune pentru Programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’ (…) Un calendar pentru sesiunea de anul acesta va începe cu data de 6 septembrie.

În acea dată vom începe înscrierea instalatorilor, vom…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate