Connect with us

Eveniment

Ce bănci din România oferă salarii de 9.500 lei NET

Publicat



EximBank, ING Bank şi First Bank  sunt băncile care oferă cele mai mari salarii din piață. Aceste bănci oferă salarii cuprinse între 8.500 şi 9.500 de lei net pe lună.

Cele mai mici salarii din bănci sunt la CEC Bank, Patria Bank şi Credit Europe Bank, unde salariile medii sunt sub 5.000 de lei net.

Doar trei bănci aflate în top 10 bănci după va­loarea activelor în 2020 (EximBank, ING Bank şi BCR) se află şi în top 10 bănci care ofe­ră cele mai mari salarii angajaţilor. Cum se ex­plică faptul că băncile mai mici plătesc mai bine?

„Băncile mari au structuri mari de re­tail, front office, poziţii operaţionale care trag în jos media salariilor, faţă de băncile mai mici care tind să se focuseze pe segmente cor­po­rate. Mai mult, în…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

„U” Cluj are deja o LISTĂ de achiziții pentru la vară

Publicat

Pentru a nu mai rata play-off-ul și anul următor, Universitatea Cluj nu pierde vremea și pistonează în mercato estival. Pe listă sunt, printre alții, Dennis Politic (Dinamo), Mihai Butean (Hermannstadt, ex-CFR Cluj), Mihai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

20 iulie: Damian & Brothers, concert extraordinar în Munții Apuseni, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Publicat

Unul dintre momentele de excepție de anul acesta în județul Alba îl reprezintă concertul extraordinar „Damian & Brothers” de pe Vârful Muntelui Găina (cota 1486). Acesta va avea loc în cadrul Târgului de fete de pe Muntele Găina, în seara zilei de 20 iulie. 

Cei prezenți vor putea asculta Live „Trandafire”, „Se mărită Mona mea”, „Cenușăreaso”, „Șaraiman” și multe alte cântece by Damian Drăghici & Brothers.

Citește și Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024. Ce au pregătit organizatorii în acest an. Concert, spectacole, târg de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, premiați la 50 de ani de activitate a clubului de Corneliu Mureșan și Victor Negrescu

Publicat

Actualii sportivi și foști sportivi ai Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia au fost premiați marți, 7 mai, de către președintele clubului, Corneliu Mureșan și euro deputatul Victor Negrescu. 

”Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba, a transmis Corneliu Mureșan. 

La evenimentul aniversar, ne-am bucurat de prezența a peste 150 de sportivi și antrenori, care au făcut sau fac cinste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vijelii și grindină până miercuri noaptea la Cluj. Cod Galben de instabilitate atmosferică

Publicat

Clujul este sub atenționare Cog Galben de vreme rea miercuri, 8 mai. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vijelii și grindină.

Avertizarea Cod Galben este valabilă până la ora…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe