Connect with us

Alba

Ce conține parizerul din pui. Câte E-uri și ce procent de carne de pasăre au în compoziție brandurile cunoscute din supermarketuri

Publicat



Din ce este făcut parizerul din pui. InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip parizer cu carne de pasăre marcă proprie ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 10 de produse.

Din concluziile studiului, a reieșit că procentul carne de pasăre este cuprins între 10% și 75% din compoziția produsului.

Toate produsele analizate au aditivi alimentari (E-uri). Numărul acestora variază între 3 și 10.

Pe lângă proteină, produsele tip parizer mai conțin acizi…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Motivele pentru care un deținut al Penitenciarului Aiud a distrus geamuri, uși și alte bunuri. Trimis în judecată după 3 ani

Publicat

Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost recent trimis în judecată pentru o serie de distrugeri. Deși distrugerile le-a comis la sfârștiul anului 2020 și pe parcursul anului 2021, acesta a fost trimis în judecată abia în 2024. 

Mai exact în data de 6 septembrie a anului în curs, judecătorii din Aiud au admis rechizitoriul procurorilor.

Motivele pentru care acesta a distrus mai multe bunuri sunt din cele mai diverse: nu avea televizor sau nu era mutat într-o altă celulă.

Ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Drama unui băiețel din Alba, bătut cu un cablu și izbit de pământ de tatăl său. Era lovit că are haine prea mici sau scrie încet

Publicat

Drama unui minor de doar șapte ani din Alba este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Aiud. Este un caz grav de violență asupra unui băiețel de doar șapte ani, bătut cu brutalitate de tatăl său. 

Faptele s-au petrecut în casa tatălui din comuna Hopârta, județul Alba. În data de 3 septembrie 2024, instanța a decis ca străbunica sa care locuiește în Jilava să se ocupe de băiețel. 

Reporterii alba24.ro au consulat motivarea instanței și au descoperit în documentele emise de magistrați

Mama a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Ocna Mureș care a furat o mașină de două ori și a condus-o pe străzile din oraș, trimis în judecată

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș care a furat de două ori o mașină și a condus-o pe străzile din oraș a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de cameră preliminară în data de 28 august 2024. Acesta va fi judecat pe rolul Judecătoriei Aiud. 

Mai mult de atât, bărbatul nici nu avea permis de conducere, la momentul la care a săvârșit faptele. De asemenea, din  pe care a furat-o apoi a condus-o a sustras și suma de 2000 de lei.

În motivarea instanței, când magistrații au admis rechizitoriul procurorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT RUTIER într-un sat din Baia de Arieș: Trei persoane rănite după impactul dintre două mașini. Trafic blocat pe DN 75

Publicat

Un accident rutier a avut loc duminică, 15 septembrie, în jurul orei 18.15, pe raza satului Sartăș (Baia de Arieș). Din primele informații în urma impactului dintre două autoturisme au fost rănite trei persoane.

La fața locului intervin pompierii militari din Câmpeni.

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe DN 75, în zona în care a avut loc accidentul.

Potrivit ISU Alba din informațiile primite ar fi vorba despre două autoturisme implicate, în care se aflau  cinci peroane. Dintre cele cinci persoanetrei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate