Connect with us

Alba

Ce daune a primit un biciclist din Alba care a avut nevoie de 150 de zile de îngrijiri după ce a fost lovit de o mașină

Publicat


Un bărbat din Cugir a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru un accident pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de trei ani.

Bărbatul, șofer, conducea un automobil pe o stradă din Cugir, fără a avea puse în funcțiune luminile de drum. 

La un moment dat a lovit un biciclist, s-a oprit pentru câteva momente, dar a plecat de la locul accidentului. 

Biciclistul a fost rănit și a avut nevoie de aproape 150 de zile de îngrijiri medicale. 

La trei ani de la comiterea faptei, bărbatul a fost condamnat pe data de 12 octombrie 2021. De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică.

Ce s-a întâmplat

În data de 14 decembrie 2018, bărbatul în cauză conducea un automobil, în jurul orei 17.30, după ce se întunecase deja afară, pe o stradă din Cugir. Potrivit motivării instanței acesta nu avea luminile pornite.

La un moment dat, a pătruns pe contrasens și a lovit un bărbat care se deplasa pe lângă bicicletă, pe marginea drumului.

”a pătruns pe sensul de depalsare al acesteia, accidentând victima și proiectând-o în șanțul din fața imobilului. În urma impactului, persoana vătămată – care nu se afla sub influența alcoolului la data faptei, a suferit leziuni…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe

Alba

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Citește mai departe

Alba

Peste 150 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în 24 de ore. Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Publicat

Peste 150 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat miercuri acțiunile în sistem integrat.

Citește mai departe

Alba

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Locuri disponibile, calendar înscrieri, acte necesare, condiții pentru candidați

Publicat

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Candidații interesați de carieră în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență au la dispoziție 300 de locuri. Înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 14 mai. 

Citește mai departe