Connect with us

Cluj

Ce înseamnă ESG (environmental, social, governance) și de ce GOTO Parking se alătură acestei misiuni

Publicat



statie reincarcare goto parking e1650264262189.jpeg

Inițiativele de mediu, sociale și de guvernare (ESG – environmental, social, governance) au început să revoluționeze modul în care funcționează companiile. Consumatorii, autoritățile de reglementare și guvernele aplică tot mai multă presiune asupra întreprinderilor pentru a-și demonstra angajamentul față de sustenabilitate, durabilitate și practicile de muncă etice.

Din acest motiv este esențial ca managerii companiilor, indiferent de mărimea acestora, să învețe să integreze eficient și profitabil principiile ESG în strategiile lor mai ample de dezvoltare.

Sustenabilitatea nu mai este doar responsabilitatea departamentelor juridice, de public affairs sau de guvernanță. Aceasta a devenit o prioritate a top managementului și un element central al strategiei de business.

Paradigma de ESG are un uriaș potențial de a transforma cu totul modul de gândire al mediului privat, orientând companiile, încă de la rădăcini, înspre o nouă filosofie care tinde spre soluționarea problemelor de mediu și ale celor sociale.

Orientarea spre o direcție cât mai „verde” și spre implicarea în comunitate este o viziune, pe care din ce în ce mai multe afaceri, chiar și din Cluj-Napoca, au început să și-o însușească.

Viziune spre viitor

Un exemplu în acest sens este GOTO Parking, parcarea din incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Reprezentanții GOTO Parking, încă de la preluarea parcării în anul 2019 au mers pe o strategie de tehnologizare, digitalizare, cât mai verde, orientată spre client și spre comunitate.

„Încă de la momentul preluării parcării, GOTO Parking a dorit să aibă o viziune orientată spre viitor în ceea ce privește dezvoltarea…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. ACCIDENT la Căianu, în Cluj. Două mașini IMPLICATE. Un bărbat de 60 de ani a fost grav RĂNIT

Publicat

Un accident rutier a avut loc, marți, pe raza loc. Căianu din jud. Cluj. Au fost implicate două mașini. Mai multe persoane au fost rănite, printre care un bărbat de 60 de ani, care a suferit multiple traumatisme.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

La ce să fim atenți când cumpărăm carnea de mici? Sfaturi de la Protecția Consumatorilor de 1 Mai

Publicat

„Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea!”. Protecția Consumatorilor vine cu o serie de sfaturi, în pragul sărbătorii de 1 Mai, scrie Agerpres.

Refuzaţi produsele din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Leul rezistă la presiunile populist-electorale

Publicat

Banca Națională trebuie să facă în continuare eforturi pentru a înlătura o parte din presiunile create asupra pieței valutare și monetare, cât și a economiei românești de politicile populiste ale PSDNL, într-un an…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Prognoza meteo la final de primăvară. Luna mai va fi călduroasă și cu puține precipitații

Publicat

Meteorologii anunță că ultima lună de primăvară va aduce vreme frumoasă în România, cu temperaturi ridicate și ploi sporadice.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe