Connect with us

Alba

Ce priorități are Victor Negrescu, în mandatul de vicepreședinte al Parlamentului European. Declarații

Publicat



Creşterea influenţei Parlamentului European în procesul decizional european şi democratizarea acestei instituţii se află printre priorităţile eurodeputatului Victor Negrescu, prezentate într-o întâlnire avută miercuri cu mai mulţi jurnalişti români.

Ştiţi foarte bine că am fost unul dintre cei care a susţinut în mandatul precedent schimbarea unor metode de lucru pentru ca acestea să fie...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum să obții bani simplu și rapid de la BSG Amanet & Exchange – Firma nr. 1 de amanet din România (P)

Publicat

BSG Amanet & Exchange domină piața de amanet și schimb valutar din România, oferind servicii avantajoase și sigure pentru amanetarea aurului, electronicelor și schimbul valutar. Cu prețuri competitive, transparență absolută și o rețea extinsă de agenții, BSG este alegerea ideală pentru cei care au nevoie rapid de bani sau doresc să schimbe valută în condiții avantajoase.

La BSG Amanet & Exchange, clienții primesc 210 lei/gram pentru aurul de 14K, unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață. Pe lângă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Majorarea pragului de impozitare a pensiilor, pe ordinea de zi a ultimei sesiuni parlamentare

Publicat

Majorarea pragului de impozitare a pensiilor, pe ordinea de zi a ultimei sesiuni parlamentare.    

Pensiile sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate. Pragul de impozitare va creşte, de la 1 octombrie 2024, de la 2.000 de lei, cât este în prezent, la 3.000 de lei.

Senatorii și deputații încep luni ultima sesiune a actualului legislativ, înainte de alegerile parlamentare care vor avea loc în decembrie.

Ei vor dezbate în regim de urgență proiectul PNL privind majorarea pragului de impozitare a pensiilor de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie. Momente favorabile la muncă și atenție suplimentară în relațiile de cuplu

Publicat

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie. Horoscopul este o metodă de predicție sau interpretare a influenței pozițiilor planetelor și a altor corpuri cerești asupra vieții și personalității unei persoane.

Termenul “horoscop” provine din cuvintele grecești “hora” (ora) și “skopos” (observator), sugerând astfel ideea de “observator al orei” sau “interpretare a timpului”.

Horoscopul se bazează pe astrologie, o disciplină care studiază mișcările și pozițiile planetelor în raport cu momentul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Persoanele vulnerabile din Alba Iulia pot depune cereri pentru locuinţe sociale începând din 2 septembrie. Documente necesare

Publicat

Persoanele vulnerabile din Alba Iulia pot depune cereri pentru locuinţe sociale. Persoanele și familiile vulnerabile din Alba Iulia pot solicita o locuință socială, în perioada 2 – 30 septembrie.

Cererile însoțite de actele justificative se preiau la sediul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, aflat pe B-dul Republicii, nr. 26.

Programul de preluare a cererilor este de luni până joi între orele 09:00 – 15:00 și vineri între orele 09:00 – 12:00.

Vezi AICI model – Cerere de atribuire a unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate