Connect with us

Alba

Ce reguli trebuie să respecte fermierii din Alba, pentru a preveni contactarea la ovine a Pestei Micilor Rumegătoare

Publicat



DSVSA Alba vine cu o serie de informații importante pentru fermierii din Alba. Este vorba despre o serie de măsuri de protecție pe care trebuie să le respecte cei care cresc ovine și caprine. 

Pesta micilor rumegătoare este o boală virală gravă, care nu afectează...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ciclonul care a lovit Europa se va resimți și în România. Director ANM: Va pătrunde un val de aer mai rece, care va aduce furtuni

Publicat

Ciclonul care a lovit în ultimele zile țări din Europa își face simțită prezența și în țara noastră, a transmis directorul de prognoză al ANM, Florinela Georgescu.

În regiunile Moldovei și Dobrogei va pătrunde un val de aer mai rece, care va aduce furtuni și intensificări ale vântului, a transmis aceasta la Romania TV.

În restul țării, temperaturile se vor menține ridicate, în weekend urmând să avem chiar o vreme frumoasă, pentru că vom scăpa și de caniculă.

De săptămâna viitoare, un val…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Sebeș cumpără două mașini hibride plug-in. Cât vor costa și ce dotări vor avea

Publicat

Primăria Sebeș cumpără două mașini hibride plug-in, prin „Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic”. Valoarea investiției este de peste 290.000 de lei. 

Primăria Sebeș a lansat pe 4 septembrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția a două autovehicule noi cu sistem de propulsie electric hybrid (plug – in) prin „Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua Internațională „Citește o carte”, sărbătorită pe 6 septembrie. Beneficiile lecturii în viața de zi cu zi

Publicat

Ziua Internațională „Citește o carte” este sărbătorită anual pe 6 septembrie și are ca scop promovarea lecturii ca activitate importantă pentru dezvoltarea personală și intelectuală.

Această zi încurajează oamenii din întreaga lume să își rezerve timp pentru a citi o carte, indiferent de gen sau format.

Sărbătoarea este o ocazie de a atrage atenția asupra beneficiilor lecturii, cum ar fi îmbunătățirea vocabularului, stimularea creativității și creșterea cunoștințelor.

De asemenea, lectura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. Licitație, în SEAP

Publicat

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. În localitățile Doștat și Boz din comuna Doștat urmează să fie instalat un sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere.

De asemenea, se va instala și un sistem Wi-Fi care va asigura accesul la internet în spațiile publice. Valoarea investiției este estimată la peste 560.000 de lei. 

Primăria Doștat a lansat pe 5 septembrie, în SEAP, o licitație pentru înființarea unui sistem de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate